Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Bedrijven

Bedrijfspagina JK
Backyard

Backyard

Backyard is de nieuwste hotspot in de binnenstad van Antwerpen. Door onze inrichting en hedendaags concept geven we de Antwerpenaar een nieuwe thuis op de Grote Markt.
Brasserie Flo / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Flo / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Flo heeft haar uniek culinaire anker uitgeworpen aan het bekendste en mooiste plein van Antwerpen, de Groenplaats.
CRU Versmarkt

CRU Versmarkt

CRU is een overdekte versmarkt waar 10 metiers het beste van zichzelf geven.
Made In Antwerp (Radisson BLU Astrid Hotel)

Made In Antwerp (Radisson BLU Astrid Hotel)

Made In Antwerpen is het restaurant gelegen in het Radisson Blu Astrid Hotel te Antwerpen.
Metro Cash & Carry

Metro Cash & Carry

Met een gespecialiseerd aanbod in food en non-food richten we ons met onze Metro-winkels uitsluitend op professionele klanten in horeca en doorverkoop.
Pici

Pici

Pici, een no-nonsense pastarestaurant op de Dageraadplaats in Antwerpen.
Sodexo NV/SA

Sodexo NV/SA

Sodexo geeft het dagelijks leven meer kwaliteit via een breed scala aan services én via onze mensen, met al hun unieke talenten.
Standard

Standard

Op de indrukwekkende PAKT-site in het Groen Kwartier vind je naast creatieve bedrijven ook het nieuwste pizzaparadijs Standard.
Hotel
August

August

August is een verkenning van de zintuigen. Gelegen in het tot de verbeelding sprekende domein van het voormalige Militaire Hospitaal te Antwerpen
U Eat & Sleep

U Eat & Sleep

U Eat & Sleep Antwerp Een trendy restaurant met hotel op ’t Eilandje in Antwerpen
Restaurant
Bier Central

Bier Central

Bier Central opent zijn deuren in Gent! De passie voor bier uit zich in alle aspecten van de zaak: van de menukaart tot het interieur. De inrichting van Bier Central dompelt je meteen onder in een nostalgische sfeer.
Bistro Garden | Bistro Tembo

Bistro Garden | Bistro Tembo

Brasserie Tembo | Bistro Garden zijn gelegen aan het Afrikamuseum in Tervuren. Deze zijn gelegen op een prachtige locatie naast het museum.
Biznishotel | Brouwershof

Biznishotel | Brouwershof

Biznis Hotel - Brouwershof is een dynamische en jong bedrijf waar iedereen met een hart voor Horeca zich thuis zal voelen.
Da Giovanni Antwerpen

Da Giovanni Antwerpen

Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten.
Da Giovanni Blankenberge

Da Giovanni Blankenberge

Genieten van de zon en de zee terwijl u een overheerlijke Da Giovanni pizza eet? Dat kan bij Da Giovanni aan 't strand van Blankenberge. Vergezeld van een fles Chianti, en met als afsluiter een tiramisu.
Hippodroom

Hippodroom

Hippodroom is een sfeervol en kwalitatief eetcafé.
Hop Gastrobar

Hop Gastrobar

Hop Gastrobar: Bistronomie in zijn puurste vorm. Ongedwongen en oprecht. Een ode aan onze eetcultuur, aan ons bier erfgoed en eigenwijze wijnmakers.
In de Balans

In de Balans

In De Balans was de oudste winkel van Antwerpen. Na 4 jaar leegstand werd de oude drogisterij, waar ooit Vincent Van Gogh zijn verf kocht, omgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een warm interieur.
Local | table & tap

Local | table & tap

Local Table & Tap is een sharing food & drinks concept waar kleine creatieve gerechtjes, originele drankjes en warme verhalen aan tafel of toog gedeeld kunnen worden.
Park West

Park West

Domein Park West ligt op amper vijf minuten van hartje Antwerpen en is reeds meer dan een decennium een gevestigde waarde.
Passade

Passade

Sinds het opstarten in 2000 is Passade uitgegroeid tot één van de trendy en toonaangevende adressen in het Mechelse.
Steakhouse 't Hoeveke

Steakhouse 't Hoeveke

Steakhouse Hoeveke staat tot ver buiten Lier bekend om zijn uitstekende grillspecialiteiten.
Catering
Diner Prive

Diner Prive

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. De vraag is dus telkens weer hoe we met deze gegevens een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard.
J&M Catering

J&M Catering

J&M Catering is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor particulieren en bedrijven. Een team van 85 gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak: voor elke opdracht de absolute perfectie nastreven.
La Brigade

La Brigade

De naam “La Brigade” spreekt voor zich. Het staat voor een sterke keukenbrigade in elk restaurant, elke brasserie en traiteurszaak.
Multi Unit Restauratie
Aramark

Aramark

Aramark is actief op het gebied van klantenservice, voor voeding, faciliteiten en uniformen, waar mensen werken, leren, genezen en spelen. Door op een passionele manier mensen te bedienen, zorgen 270.000 medewerkers van Aramark ervoor om het leven van miljoenen mensen in 19 landen te verrijken en te voeden.
Bavet

Bavet

Bavet omschrijft zich als een collectie restaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren, dit door middel van heerlijk op smaak gebrachte spaghetti.
Compass Group

Compass Group

Lekker, gezond en duurzaam eten en met passie bereid, daar draait het om bij Compass Group. Als foodpartner én kennispartner combineren we de laatste trends en innovaties en spelen we in op verschillende behoeften van elke dag
Del Popolo

Del Popolo

Pizza voor het volk, door het volk.
Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren door gebruik van de beste producten en continue verfijning van onze recepten!
Flying Service & Kitchenstaff

Flying Service & Kitchenstaff

Op zoek naar een job op maat? Flying Service heeft je nodig! Vip achter de schermen op de grootste events? Dat kan hier!
Frites Atelier

Frites Atelier

Our goal at Frites Atelier Amsterdam is to make delicious frites available to everyone. To achieve this goal, we collaborated with acclaimed chef Sergio Herman.
Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

Sinds Alain Coumont in 1990 de eerste bakkerij opende in Brussel, bieden we elke dag opnieuw (h)eerlijke gerechten aan voor ontbijt, brunch en lunch in België en daarbuiten!
Manhattn's

Manhattn's

The Vandermeulen Brothers want to bring the entertaining and enchanting New York experience to the world, starting in their country of origin: Belgium.
Otomat

Otomat

Otomat is het eerste volwaardig Belgisch pizza concept waar pizza’s delen centraal staat. Bekend voor pizza ‘with the Duvel inside’ omwille van het gebruik van Duvel-bier-gist voor onze pizzadeeg!
Poule & Poulette

Poule & Poulette

Al eens overheerlijke gebraden kippen gegeten? Bij Poule & Poulette staat KIP centraal. Sympathiek, snel, jong, trendy, gezond, duidelijk , lekker & betaalbaar. Wij garen onze kwaliteitskippen heel traag in een unieke oven.
SENSE

SENSE

Sense overkoepelt een aantal horeca-exploitaties zoals buurtrestaurants, bedrijfsrestaurants, hotel / seminarie / event-uitbatingen, een eet- en leescafé, een belevingscentrum, enz.
Top Brands | Paul

Top Brands | Paul

Top Brands is een dynamische en groeiende onderneming, actief op de Belgische markt. We baten 3 gekende merken uit: Pizza Hut, de luxebakkerijketen “Paul” en Wasbar.