LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
Medewerkers vormen de basis van Belgocatering

‘A chef’s taste’ is niet toevallig onze leuze, want onze koks en hun teams zijn de belangrijkste pijler van ons bedrijf.
Daarom: ben je ervaren in of gepassioneerd door koken of zaalbediening, dan verwelkomen we jou graag als collega.

Onze ambitie: onze klanten een onvergetelijke eetbeleving bezorgen. Daarvoor bereiden onze gepassioneerde medewerkers heerlijke gerechten.

Met de duurzaam gekweekte producten van onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers. En dat al meer dan vijfentwintig jaar lang.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Bij ons wordt er nog echt gekookt met dagverse producten die onze boeren voor ons kweken. Belgocatering stelt 275 werknemers te werk in +/- 30 restaurants. Van afwassers tot directierestaurantchefs: we geven elke dag het beste van onszelf.
Foto van het team
Link naar de bedrijfswebsite:
www.belgocatering.be
Follow us on Facebook
Dit zijn de openingsuren en sluitingsdagen van onze zaak:
Onze exploitaties zijn, op enkele uitzonderingen na, geopend van 7u tot 15u.
Wat is de minimale capaciteit die jullie aanvaarden?
afhankelijk van de exploitatie (kan variëren)
Wat is de maximale capaciteit die jullie aanvaarden?
afhankelijk van de exploitatie (kan variëren)
Het bedrijf behoort tot deze (management)groep:
Belgocatering valt onder CIRfood (Italiaanse aandeelhouder). Wij baten op dit ogenblik +/- 30 restaurants uit.
Check gauw ons bedrijfsfilmpje!
Een medewerker dient over deze 3 eigenschappen te beschikken om zich goed te voelen binnen ons team:
Teamplayer, gedreven, flexibele houding
Een kandidaat moet voor ons bedrijf kiezen omdat:
Belgocatering biedt jou een zeer boeiende en uitdagende job binnen de horeca-sector.
Je kan je hospitality-talent ten volle ontplooien binnen een enthousiast en uiterst betrokken team.
Uiteraard bieden wij jou een competitief salaris met een hospitalisatieverzekering en dental plan.
Bij Belgocatering wordt er nog echt gekookt met dagverse producten.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
De werknemer wordt opgeleid door het team ter plaatse. De Hospitality Manager is verantwoordelijk voor de integratie en opleiding van de nieuwe starter.
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Bij Belgocatering zijn er reële doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers. Er zijn voorbeelden van medewerkers die doorgegroeid zijn van afwasser tot een verantwoordelijke functie.

Contactgegevens

Adres:Bolwerklaan 21 bus 6
Postcode:1210
Stad:BRUSSEL
Land:BE
Telefoon:0499940426

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website