LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs
Voorstelling van het bedrijf
De Hemelhoeve is een begrip in Brasschaat en ver daar buiten. Na enkele jaren van leegstand en pop-up’s is het tijd om deze top-horecalocatie in het park van Brasschaat terug op de kaart te zetten … en hoe! Geen zoveelste eet-en drankgelegenheid waarvan er evenveel komen als gaan, maar wel een kwaliteitsvol brasserie-concept met als topprioriteit de gasten een betaalbare service en uitstekende kwaliteit te garanderen waarbij “Hospitality”, in de meest brede zin van het woord, een evidentie is.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
In aanloop naar de opening van de Hemelhoeve, rekruteren wij gedreven en gepassionneerde teamspelers die samen met ons professionele topteam een écht groots succes willen maken van ons project. Dit alles in een gloednieuw kader met uitstekende infrastructuur en organisatie.
Foto van het team
Bekijk hier onze job-video
Zoveel vaste medewerkers hebben wij in dienst:
We zijn in volle opstart maar verwachten een 15-tal vaste medewerkers in dienst te nemen .
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
Om samen van dit project een écht, groots succes te maken, gaan we voor een ‘topteam’ dat een feilloze bediening kan garanderen waarbij de gast bij zijn/haar vertrek alvast uitkijkt naar een volgend ‘Hemelhoeve-verwenmoment’.
Om ons topteam samen te stellen, rekruteren we gedreven en gepassioneerde teamspelers:
- voor wie persoonlijke service geen job is, it’s a way of life
- die van klantentevredenheid een ‘wauw’-gevoel krijgen
- die met hun inzet het ganse team tot een hoger niveau tillen
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
- je krijgt een belangrijke plaats in ons gedreven team
- je ervaart een aangename werkomgeving in een gloednieuw kader met een uitstekende infrastructuur en organisatie
- een écht aantrekkelijk salarispakket met extra voordelen
- incentives en teambuildings staan op het programma
- een resultaatsgebonden bonussysteem spreekt je aan
- persoonlijke en professionele ontwikkeling door vorming en opleidingen
- we proberen rekening te houden met jouw persoonlijke wensen
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
we zorgen van bij de start voor de nodige professionele opleiding en begeleiding en dit in samenwerking met een externe specialist in horeca optimalisatie
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Je maakt van meet af aan deel uit van ons team en kan mee doorgroeien binnen de organisatie.
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
keuken: alle dagen geopend van 10u00 tot 21u30
Type zaak:
Restaurant, Brasserie
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Belgisch/Franse kwaliteitsbrasserie
Totaal aantal zitplaatsen binnen
In totaliteit biedt de Hemelhoeve 385 plaatsen.
De orangerie is het hart van de Hemelhoeve. Aan de orangerie is een zomerterras verbonden, waar de klant heerlijk onder de prachtige eik kan tafelen.
Vooraan is het vernieuwde buitenterras.
In het oudste gedeelte van de Hemelhoeve bevindt zich de gezellige bar, ideaal om de avond te starten én af te sluiten.
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
We verwachten een 250 couverts per dag.