Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.
Jobkitchen
The hotspot for horeca jobs
Presentation of the company
Het basisingridïent is onze liefde voor frites
Frites Atelier is voortgekomen uit de liefde voor frites van onze oprichters. Iedereen eet frites: in onze ogen gaat er niets boven een lekkere frites met daarbij een passende saus. En wie heb je nodig om de beste frites te maken? Juist, sterrenchef Sergio Herman. Na meer dan 18 maanden van testen van verschillende aardappelsoorten, bodemsoorten en andere zaken in het proces voor het maken van een goede frites; is het eindelijk zover. De opening van de eerste Frites Atelier; in Den Haag; is in 2016 een feit. Later volgen er nog meer vestigingen in Utrecht, Arnhem, Antwerpen, Gent en Brussel.

Eten en drinken
Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse homemade sauzen en we serveren specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals homemade iced tea om te combineren met de beste frites.

Sergio Herman
“Mijn culinaire avontuur begon toen ik het mosselrestaurant van mijn ouders had overgenomen. Gedreven door mijn passie voor het koken, bracht ik restaurant Oud Sluis naar het allerhoogste culinaire niveau, 3 sterren in de Michelingids. Inmiddels heb ik mezelf een nieuwe culinaire uitdaging gegeven: frites. Ruim anderhalf jaar lang hebben wij aardappelen getest en geproefd met maar één doel, het bereiden van mooie, smaakvolle frites met sensationele toppings voor u! Proef mijn smaken in de wereld van Frites Atelier!”
Photo of the company
Picture of the team
Company Video
Where do you want your company to be in 5 years?
Heb jij oog voor detail? Ben je er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken?
Ben jij een multi-tasker met een representatief voorkomen?
Describe your company in 4 key words
Werken bij Frites Atelier
Altijd willen werken in de horeca, waarin maniakale aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Je krijg namelijk een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy en via ons online trainingsplatform! Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artiste, Frites Spécialiste of zelfs Atelier Manager!
What are the 3 most important qualities an employee must have to work with you?
Frites Atelier Academy:
Wij staan voor hoge kwaliteit en service, en onze Academy stoomt ons personeel klaar om dat te realiseren. De interactieve trainingen zijn zorgvuldig samengesteld en worden op creatieve wijze gegeven door vakkundige artiesten. Het succesvol doorlopen van de Academy wordt beloond met de Oorkonde tot Frites Artiste. Na deze trainingen zal jij met zelfvertrouwen op de vloer staan, en de beoogde kwaliteit uitstralen naar de gasten, en waardevolle kennis hebben opgedaan voor jouw toekomst.
Name 2 benefits to work with you, which distinguishes you from other companies
Wat bieden wij jou?
Frites Atelier is een startend bedrijf met enorme groeipotentie, wat vertaald wordt naar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor jou in binnen- en buitenland. Daarnaast werk je met fantastische collega’s met vakkennis, in een stijlvolle en inspirerende werkplek. Niet alleen de omgeving straalt kwaliteit uit; ook jij zal een unieke en speciaal voor jou ontworpen werkoutfit dragen. Last but not least ontvang je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Current number of opened outlets
5 geopende vestigingen
In which Belgian cities are you currently active?
Den Haag (NL)
Utrecht (NL)
Arnhem (NL
Antwerpen (BE)
Gent (BE)
Brussel (BE)
België en Nederland

Address

Share this company