Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Job site for the catering sector

Job search
Presentation of the Company
Medewerkers vormen de basis van Belgocatering

‘A chef’s taste’ is niet toevallig onze leuze, want onze koks en hun teams zijn de belangrijkste pijler van ons bedrijf.
Daarom: ben je ervaren in of gepassioneerd door koken of zaalbediening, dan verwelkomen we jou graag als collega.

Onze ambitie: onze klanten een onvergetelijke eetbeleving bezorgen. Daarvoor bereiden onze gepassioneerde medewerkers heerlijke gerechten.

Met de duurzaam gekweekte producten van onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers. En dat al meer dan vijfentwintig jaar lang.
Picture of the Company
Presentation of the team
Bij ons wordt er nog echt gekookt met dagverse producten die onze boeren voor ons kweken. Belgocatering stelt 275 werknemers te werk in +/- 30 restaurants. Van afwassers tot directierestaurantchefs: we geven elke dag het beste van onszelf.
Picture of the team
Link to the company website
www.belgocatering.be
Follow us on Facebook
These are the opening hours and closing days of our business:
Onze exploitaties zijn, op enkele uitzonderingen na, geopend van 7u tot 15u.
What is the minimum capacity that you accept?
afhankelijk van de exploitatie (kan variëren)
What is the maximum capacity that you accept?
afhankelijk van de exploitatie (kan variëren)
The company belongs to this (management) group:
Belgocatering valt onder CIRfood (Italiaanse aandeelhouder). Wij baten op dit ogenblik +/- 30 restaurants uit.
Company video
An employee must have these three qualities to feel good in our team:
Teamplayer, gedreven, flexibele houding
A candidate must choose our company because:
Belgocatering biedt jou een zeer boeiende en uitdagende job binnen de horeca-sector.
Je kan je hospitality-talent ten volle ontplooien binnen een enthousiast en uiterst betrokken team.
Uiteraard bieden wij jou een competitief salaris met een hospitalisatieverzekering en dental plan.
Bij Belgocatering wordt er nog echt gekookt met dagverse producten.
The training period of a new employee looks like this:
De werknemer wordt opgeleid door het team ter plaatse. De Hospitality Manager is verantwoordelijk voor de integratie en opleiding van de nieuwe starter.
These are real career opportunities for employees:
Bij Belgocatering zijn er reële doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers. Er zijn voorbeelden van medewerkers die doorgegroeid zijn van afwasser tot een verantwoordelijke functie.

Address

Address:Bolwerklaan 21 bus 6
Postal code:1210
City:BRUSSEL
Country:BE
Phone:0499940426

Share this company

Jobkitchen.be uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website