Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Job site for the catering sector

Job search
Presentation of the Company
CONCEPT: LOCAL - SHARING
Local Table & Tap is een sharing food & drinks concept waar kleine creatieve gerechtjes, originele drankjes en warme verhalen aan tafel of toog gedeeld kunnen worden.
Local is ook local thinking. Zo willen we werken met zoveel mogelijk lokale producten,
samenwerken met kleinere producenten of lokale handelaars zodat de beste en meest verse kwaliteit gewaarborgd kan worden.
En als we het hier niet direct vinden, dan gaan we het zeker halen bij een producent in binnen -of buitenland die op dezelfde passionele manier zijn producten aan de man brengt.
Dat zorgt voor een eerlijke, eigenzinnige en creatieve keuken waar iedereen warm van wordt.

MISSIE: LOCAL - CARING
Bij Local geven we om mensen en hun omgeving. Daarom willen we het beste geven van onszelf om anderen zich op hun best te laten voelen.
Dat gaat van partnerships en samenwerkingen tot hospitality waarbij we onze gasten echt willen verwennen tijdens een bezoek aan Local - Table & Tap.
Het beste willen geven vraagt een extra inspanning en creativiteit.
Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de ervaring bij Local een unieke, authentieke beleving wordt.
Daar geven we om. Daar doen we het voor.
Picture of the Company
Presentation of the team
Een volledig nieuw Zaal- en Keukenteam van 12 full-timers aangevuld met Flexi collega's en jobstudenten. Bij ons is een positieve ingesteldheid en goede attitude belangrijker dan de jaren ervaring en/of diploma's.
Picture of the team
An employee has these 3 qualities to feel good in our team:
Positieve ingesteldheid - flexibiliteit - kunnen werken in een zelfsturend team
A candidate should choose our company because:
Nieuw verfrissend concept in een mooie omgeving. Goede verloning op basis van resultaten.
The training period of a new employee looks like this:
Af te stemmen per functie. Enkele dagen voor de openening zijn er try-outs.
These are real career opportunities for employees:
Er zijn meerdere functies zowel voor zaal- als voor keuken medewerkers. We streven ernaar om de sterke eigenschappen per persoon maximaal in te zetten en de functie hieraan aan te passen.
What are the opening hours of the restaurant?
7/7 van 12.00u tot +-23.00u
Type of kitchen that is served here:
Vlaamse keuken met verse ingrediënten en geserveerd in een sharing formule
Total number of seats inside:
Zaal 85 - vergaderzalen 50 - terras intern 50 - terras voor resto >100
We serve this many couverts on average in one day:
We zullen beperkt opstarten en groeien in functie van de mogelijkheden en medewerkers
To which group does the restaurant belong?
Geen onderdeel van een groep maar eigenaars/zaakvoerders hebben nog andere Horecazaken.
Link to our company website
https://www.localtabletap.be/
Follow us on Facebook

Address

Address:Vismarkt 16
Postal code:2800
City:MECHELEN
Country:BE
Phone:+32 15 331 336

Share this company

Jobkitchen.be uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website