Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Job site for the catering sector

Job search
logo

Medewerker Catering

Company

Je komt terecht bij Het Facilitair Bedrijf, waar meer dan 800 collega’s samenwerken om alle medewerkers van de Vlaamse overheid een aangename en duurzame werkomgeving te geven. Zo zijn we verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer, de werkplekinrichting, facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering, logistiek en mobiliteit, en voor aankopen en contractbeheer. Zo helpen we de collega’s van de Vlaamse overheid, maar ook lokale besturen en provincies om hun werk optimaal uit te voeren.

Tasks

Wil je graag veel klantencontacten? Steek je graag de handen uit de mouwen in de keuken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Iedere werkdag bereiden 170 medewerkers catering van Het Facilitair Bedrijf de middagmaaltijden, broodjes, desserten en dranken in de grootkeukens en koffiebars van de Vlaamse overheid. Als medewerker catering zorg je voor de bediening tijdens de middag- of koffiepauzes. Je helpt ook bij kleine evenementen.

Op korte termijn hebben wij 2 voltijdse contracten van onbepaalde duur. Het uurrooster wordt vastgelegd door de leidinggevende, maar we verwachten dat je je flexibel opstelt. Je zal beginnen tussen 6u en 9u en eindigt tussen 14u en 17u.
Wens je meer info over de afdeling, het takenpakket en/of de selectieprocedure? Download het selectiereglement en bewaar het doorheen de procedure!

Profile

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je wil werken in een werktijdregeling met een vaste middagshift;
  • Je kan Nederlands begrijpen en spreken.

    Je hebt geen specifiek diploma nodig

Work Schedule

  • Je werkt in een werktijdregeling met een vaste middagshift.
  • Afhankelijk van de planning begin je tussen 7u en 9u en eindig je tussen 15u en 17u.

Offer

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van cateringpersoneel met bijhorende salarisschaal D111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Hoe solliciteren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

SOLLICITEER via deze link!

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure

Bekijk het selectieregelement

Statistics

Number of pageviews: 2501

Company

De Vlaamse Overheid | Het Facilitair Bedrijf

Publication date

10.03.2023

Gitte Collier
gitte.collier@vlaanderen.be
Jobkitchen.be uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website