LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
logo

Zaalmedewerker voor een ambachtelijke pizzeria

Bedrijf

Tijd als geheim ingrediënt. Als je GRAAN zegt dan zeg je Floortje. Zij is de bezielster die vanuit een enorme passie voor ambachtelijk bakken ging experimenteren met desem en een eigen recept voor het ultieme pizzadeeg ontwikkelde. Geen smaakmakers, geen bloemverbeteraars, maar puur natuur. Haar geheime ingrediënt? Tijd! Ze spendeerde jaren om het perfecte recept te vinden. Maar ook het deeg zelf vraagt tijd. We kneden het met veel geduld en laten het 48 uur rijzen. Dan is het makkelijker verteerbaar en optimaal van smaak. Op het ritme van de seizoenen Onze pizza’s worden traditioneel gebakken met de hulp van hout in onze gloednieuwe keuken. Het levende deeg is gevoelig aan temperaturen en beweegt mee op het ritme van de seizoenen. Daardoor proeft een pizza hier elke dag een beetje anders. En dat vinden wij heerlijk boeiend.

Taken

  • De digitale reservatietool opvolgen en de reservaties via telefoon noteren.
  • Je zorgt ervoor dat de reservaties niet te veel samen komen en dat de tafels kunnen dubbelen (dat doen we in het begin samen).
  • Je print de menu's af en je doet eventueel ook aanpassingen.
  • Je zorgt voor de bediening van de klanten en je bent gastvrij en vriendelijk.
  • Je ziet werk en je kan tempo aanhouden.
  • Je hebt interesse in ambachtelijke bieren of wil hier graag over bij leren.

Profiel

  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kan gestructureerd werken.
  • Je bent sociaal, geduldig naar de klanten toe en vriendelijk.
  • Je spreekt Nederlands en een (kleine) basis Engels.
  • Je werkt graag in een team .

Uurrooster

  • Te bespreken

Startdatum

In overleg

Aanbod

  • Aantal uren is te bespreken.
  • Een dag start om 15u tot sluit.
  • Weekend en week.
  • Extra voordelen na een half jaar in dienst.
  • Flexibele werkuren bespreekbaar.
  • Een leuke werksfeer waarin je verantwoordelijkheid en inspraak krijgt.

Solliciteren

GRAAN
tav. Floortje De Ley
Provinciestraat 60
2018 Antwerpen
www.graan.info
t: 0495/22.00.98
m: Floortje@graan.info
Of via de sollicitatiebutton onderaan deze advertentie

Statistics

Aantal keer bekeken: 564

Opdrachtgever

GRAAN

Publicatiedatum

28.05.2025

Floortje De Leyn
floortje@graan.info www.graan.info
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website