
Pizzabakker voor een ambachtelijke desempizzeria
Bedrijf
GRAAN is een Ambachtelijke desempizzeria. We kneden het met veel geduld en laten het 48 uur rijzen. Dan is het makkelijker verteerbaar en optimaal van smaak. Niet alleen ons deeg, ook de toppings krijgen veel aandacht. We gebruiken enkel kwaliteitsproducten. Onze groenten komen recht van’t veld, de fior di latte van een echte Italiaanse kaasmaker en de tomatensaus bereiden wij met veel zorg en de heerlijkste kruiden. Op ons pizzamenu vind je onovertroffen klassiekers, maar ook verrassende seizoenspizza’s. De liefde voor het ambacht vind je ook in onze dranken terug. Wij trekken volop de kaart van kleinschalige, bijzondere bieren die, net zoals ons pizzadeeg, aan de hand van wilde fermentatie worden gemaakt. Verwacht je aan verrassende smaakcombinaties.
Taken
- Pizza's strechten en beleggen.
- Deeg maken (we hebben ons eigen recept).
- De pizza's bakken in een oven combinatie gas/hout.
- Samen met de drie andere bakkers toppings bedenken, desserten en voorgerechten uitwerken.
Profiel
- Het is iets wat je graag doet. Motivatie is belangrijker dan kennis.
- Je kan goed werken in een team.
- Je leert graag bij.
- Je kan tempo aanhouden.
Uurrooster
- 4 dagen week waarvan ook weekend
Startdatum
In overleg
Aanbod
- Voltijds contract 38u per week verdeeld over vier dagen.
- Extra voordelen na een half jaar in dienst en positieve evaluatie.
- Geen collectieve sluiting. Verlof kan je afspreken met de andere bakkers.
- Een leuk team en een aangename sfeer.
Solliciteren
GRAAN
tav. Floortje De Ley
Provinciestraat 60
2018 Antwerpen
www.graan.info
t: 0495/22.00.98
m: Floortje@graan.info
Of via de sollicitatiebutton onderaan deze advertentie
tav. Floortje De Ley
Provinciestraat 60
2018 Antwerpen
www.graan.info
t: 0495/22.00.98
m: Floortje@graan.info
Of via de sollicitatiebutton onderaan deze advertentie
Statistics
Aantal keer bekeken: | 581 |
Opdrachtgever
GRAAN
Publicatiedatum
28.05.2025
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram