Leave us a messageWe're available to help you
Consultant

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Job site for the catering sector

Job search
logo

Sous chef met daguren

Company

Manus staat al 30 jaar gekend voor zijn kraak verse producten in de bakkerij. Sinds 2015 heeft Manus ook een degustatieruimte waar je kan genieten van al dat lekkers. Manus Bis staat gekend om zijn uitgebreid en luxueus ontbijt maar heeft ook in de namiddag een perfect uitgebalanceerde lunchkaart. Een beetje later op de dag kan de klant komen snoepen van onze heerlijke dessertjes. Onze chefs verrassen onze klanten ook elke keer met fantastische suggesties.

Tasks

  • Mise en place voorbereiden
  • Algemene organisatie van de keuken
  • Zowel warme kant als koude kant
  • Bestellingen plaatsen en opvolgen
  • Zelfstandig de keuken kunnen runnen
  • Meedenken over gerechten, suggesties, verbeteringen
  • Je eigen creaties naar de klanten brengen.

Profile

We zijn op zoek naar een gemotiveerde full time kok. Iemand die zelfstandig kan werken en een keuken kan organiseren. Iemand die een passie heeft voor koken en bezig is met de kaart en de zaak mee vooruit wilt helpen naar een hoger niveau. Keukenervaring is een vereiste

Work Schedule

  • Samen te bespreken.
  • Van dinsdag tem vrijdag van 08u00 tot 17u00
  • Oneven weekenden thuis

Start date

1 juni

Offer

  • Aantrekkelijk loon
  • Aantrekkelijke uren (geen avondwerk, om de week een weekend thuis)
  • Een leuk team
  • Een perfect uitgeruste keuken

Solliciteren

ManuBis
tav Emilie Janssens
Dorpsstraat 78
2950 Kapellen
t: 0496/12.87.66
m: Emelie@patisseriemanus.be

Of gebruik de sollicitatie button onderaan deze pagina.

Statistics

Number of pageviews: 583

Company

ManusBis

Publication date

08.05.2024

Emelie Janssens
emelie@patisseriemanus.be
Jobkitchen.be uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website