LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
logo

Chef Kok | Keukenchef - m/v

Bedrijf

Exploitatie Casino Middelkerke nv , maakt deel uit van de Groupe Partouche, een beursgenoteerde groep met expertise in de uitbating van casino’s, hotels en horeca.

Het splinternieuwe Casino Middelkerke is een ‘wow’-ervaring in entertainment en ontspanning! Ons veelzijdige etablissement is niet zomaar een casino; het is ook een bruisende oase van entertainment en culinaire verwennerij.

Taken

Leiderschap en coördinatie :

  • Het keukenteam leiden en motiveren.
  • Keukenactiviteiten coördineren en zorgen voor een efficiënte workflow.
  • Een positieve en professionele werkomgeving ontwikkelen.

De menukaarten opstellen :

  • Het creëren van innovatieve menu's van hoge kwaliteit met de nadruk op lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
  • Zorgen voor een evenwichtig aanbod dat voldoet aan de verwachtingen van onze gevarieerde klantenkring.

Kwaliteitscontrole :

  • De hoogste kwaliteitsnormen garanderen voor elk gerecht dat de keuken verlaat.
  • Actief toezicht houden op keukenprocessen en ervoor zorgen dat alle gerechten voldoen aan de vastgestelde normen.

Budgetbeheer:

  • Verantwoordelijk voor het beheer van het keukenbudget, het doen van voorstellen voor aankopen, voorraadbeheer en kostenbeheersing.
  • Operationele efficiëntie optimaliseren om winstgevendheid te garanderen.

Samenwerking :

  • Effectieve communicatie en samenwerking met andere casino-afdelingen.

Gezondheid en veiligheid :

  • Handhaaf strenge normen voor voedselveiligheid en hygiëne, in overeenstemming met de geldende voorschriften.

Profiel

  • Ruime ervaring als chef-kok in een hoogwaardige keukenomgeving of in een nieuwe culinaire trend wordt zeer op prijs gesteld.
  • Bewezen managementvaardigheden en het vermogen om een team te motiveren.
  • Uitstekende kennis van culinaire trends, ingrediënten en kooktechnieken.
  • Creativiteit en het vermogen om innovatieve menu's te ontwikkelen.
  • Sterke organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Het vermogen om onder druk te werken en uitstekende vaardigheden op het gebied van tijdmanagement.
  • Kennis van en naleving van voedselveiligheidsnormen.
  • Flexibele werktijden, inclusief 's avonds, in het weekend en op feestdagen.

Aanbod

  • Een stimulerende en dynamische werkomgeving in een toonaangevend casino.
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training.
  • Zeer goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De kans om deel uit te maken van een enthousiast team en bij te dragen aan de eetervaring van onze klanten.

Solliciteren

Casino Middelkerke
Leopoldlaan 115
8430 Middelkerke
m: jobs@casinomiddelkerke.be

Of gebruik de sollicitatie button onderaan deze pagina.

Statistics

Aantal keer bekeken: 2700

Opdrachtgever

Casino Middelkerke

Publicatiedatum

02.04.2024


jobs@casinomiddelkerke.be
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website