
Keukenverantwoordelijke-Chef (Daguren!)
Company
De Mokkabar te Roeselare, anno 2008, kreeg in 2012 een nieuw kleedje en een nieuw gezicht. The Lady of the house, Veroniek Boddin, genoot een opleiding theesommelier bij Ann Vansteenkiste, een theemeester die haar volk leert thee drinken. Maar de Mokkabar is meer dan alleen thee!
Onze gevestigde waarden koffie en lunch blijven, maar werden heruitgevonden. Laat je verleiden door maar liefst 26 soorten koffies, vernieuwende melkdranken en verrassende smoothies. Dagelijks kan je kiezen uit verschillende ontbijtformules, voor een kleine of een grote honger. Voor de lunch is er een waaier aan keuzes, ga je voor een lichte snack of voor een homemade burger? En voor de zoetebekken onder ons zijn er huisgemaakte pannenkoeken, verse taartjes en artisanaal ijs.
Jouw deel hier in:
- Je staat in voor het bereiden van eenvoudige maar verrassende gerechten.
- Je bent creatief om eenvoudige gerechten lekker te bereiden.
- Je bezit een passie voor horeca
- JE BENT STEEDS THUIS OP ZONDAG !
- TEWERKSTELLING TUSSEN 9U EN 19U ! (ideale combinatie werk/thuissituatie).
Tasks
Gedetailleerd takenpakket :
- Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
- Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
- Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
- Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
- Een soort product bereiden: Ontbijt • Een soort product bereiden: Sandwiches
- Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
- Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
- De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
- Groenten en fruit wassen en schoonmaken
- Een soort product bereiden: Traiteurproducten
- De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
- De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
- De ingrediënten doseren en mengen
- Een soort product bereiden: Sauzen
- Een soort product bereiden: Vlees
Profile
- Je hebt een positieve en leergierige instelling.
- Je staat in voor het bereiden van eenvoudige maar verrassende gerechten.
- Je bent creatief om eenvoudige gerechten lekker te bereiden.
- Dagelijks werken tussen 09h00 en 19h00 .
- Je bent bereid je keuken zelf proper te houden en te reinigen.
- Je bent bereid af te wassen.
- Je bent flexibel en je hebt een passie voor horeca
Persoonsgerelateerde competenties:
- Ik kan een resultaat behalen
- Ik heb een grote leercapaciteit
- Ik kan met klanten werken
- Ik ben precies
- Ik kan mij goed aanpassen aan andere situaties (ik ben flexibel)
- Ik kan goed problemen oplossen
- Ik kan goed zelfstandig werken
- Ik ben commercieel
- Ik kan goed plannen (= ordenen)
- Ik kan goed samenwerken in een team
- Ik respecteer regels en afspraken
- Ik leg gemakkelijk contact
- Ik kan goed met stress omgaan
Vereiste studies: BSO 3de graad Restaurant en keuken Heb je niet het vereiste diploma, maar wel de nodige ervaring, dan kom je ook in aanmerking voor deze job. Werkervaring: Minstens 2 jaar ervaring
Work Schedule
Uren tussen 9u en 19u.
Sluitingsdag : zondag
Start date
Offer
- Fantastische uren en correcte verloning !
- Goed team en leuke werksfeer.
- Leuk concept dat goed draait met veel vaste klanten.
- Je kan meteen starten.
- Contract • Vaste Job • Contract van onbepaalde duur • Voltijds
Plaats tewerkstelling:
Wallenstraat 21
8800 ROESELARE
Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail naar tim@hofnar.be
Solliciteren enkel via email. Belangrijk: volledige CV + motivatiebrief + foto
Of via de buttons onderaan deze advertentie
Statistics
Number of pageviews: | 7494 |
Like us on Facebook
Follow us on Instagram