Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée
Présentation d'entreprise
ONS PRODUCT IS ONZE PASSIE
Kip wordt te weinig gewaardeerd als gezond en duurzaam alternatief voor vlees en vis. Poule & Poulette wil dat veranderen door van dit puur en mager product elke dag opnieuw iets heel lekker en gezond te maken. Niets zo veelzijdig dan een kip: koud of warm, krokant gebraden of sappig gebakken, lekker uit het vuistje of gezond en licht in een slaatje... aan inspiratie geen gebrek!

FOCUS OP DUURZAAMHEID EN GEZONDHEID
Alle Poule & Poulette- kippen komen uit België, waardoor de herkomst steeds voor 100% traceerbaar is en het transport tot een minimum wordt beperkt. We gebruiken de volledige kip in diverse bereidingen, waardoor er quasi niets van het dier verloren gaat. Onze kippen voldoen aan ons eigen strenge kwaliteitslabel: geen antibiotica, plantaardige voeders, voldoende leefruimte, gekende vaste kwekers, 100 % natuurlijk en Belgische traceerbaarheid zorgen voor vetarm vlees van hoge kwaliteit met een rijkelijke smaak! Ook onze bijgerechten maken we met dezelfde focus op duurzaamheid en gezondheid klaar. Daarom bereiden we alle bijgerechten op ambachtelijke wijze, zonder toevoeging van bewaarmiddelen of stabilisatoren, dagvers. Van aperohapjes en soep tot bijgerechten en desserts: we selecteerden onze 30 nevenproducten met de grootste zorg zodat we je een volledige evenwichtige maaltijd met eerlijke ingrediënten rond kip kunnen aanbieden. De P&P-medewerkers delen onze passie voor lekker, gezond en eerlijk eten. Zij bereiden wekelijks meer dan duizenden kippen in onze trendy shops en resto(’s).
Jetez un coup d'oeil à l'intérieur ...
Photo de l'entreprise
Présentation de l'équipe
Poule & Poulette is permanent op zoek naar leuke & vriendelijke medewerkers!

Passie voor good food is een must.
Indien je dan nog eens een gezonde motivatie hebt dan maken wij van u een toppertje !
wil jij mee schrijven aan een leuk en mogelijks groots verhaal?

Je mag uw cv sturen naar onderstaande link :

jobs@poulepoulette.com
Succes!

Welkom @ de Poule & Poulette Familie !
Photo de l'équipe
Témoignages
'Zoals altijd lekker en gezellig. Bediening was deze keer zelfs uitstekend en heel vriendelijk.'

Feedback gegeven door E. uit Antwerpen via Resengo

'Prima, aangename bediening, lekker gegeten, gezellige inrichting, geen minpunten op te noemen.
Ik kom zeker nog eens terug.'

Feedback gegeven door Lutgarde Van Mechelen via Resengo

'Zoals steeds vriendelijke en efficiënte bediening. Het eten heeft me super goed gesmaakt. En dan die rode huiswijn....lekker dat da was. Ik blijf hier gewoon komen. Punt'

Feedback gegeven door R. uit Deurne via Resengo
Vidéo d'entreprise
Où voulez-vous que votre entreprise soit dans 5 ans?
De 3 eigenaars van Poule & Poulette hebben verschillende achtergronden maar delen een passie voor lekkere en eerlijke voeding. Hun specifieke talenten en ervaringen zorgen voor de unieke mix die je ervaart wanneer je de shops of resto’s van Poule & Poulette bezoekt. Inne Vangeel komt uit een familie met diverse voedingspeciaalzaken en restaurants, Frederik Goossens behoort tot een familie waar de liefde voor interieurdesign en creativiteit in de genen zit en Filip Van Hoeck’s familie omvat generaties horeca-ondernemers. Samen willen ze Poule & Poulette uitbouwen tot een concept waar je de beste gebraden kippen van België koopt of waar je in een ongedwongen trendy resto-sfeer geniet van het beste wat Belgische kwaliteitskippen te bieden hebben.
Décrivez votre entreprise en 4 mots clés
Poule & Poulette biedt kip-bereidingen aan volgens de “slowfood” fylosofie in een “goodfood” concept. Dit door op een snelle manier een volledige verse en ambachtelijke bereide maaltijd aan te bieden waarbij KIP centraal staat. Onze speciale bakwijze van kippen garandeert een artisanaal , gezond en smaakvol alternatief voor de bestaande fastfood mogelijkheden. Constante groei en verbetering van kwaliteit en processen zijn een dagdagelijkse focus in al onze acties en activiteiten. Door het samenwerken met mensen die willen presteren zullen wij onze gezonde groei naar meerdere filialen garanderen.
Date d'ouverture du premier emplacement
2012 eerste shop - 2014 eerste restaurant
Nombre actuel de points de vente ouverts
6 vestigingen
Dans quelles villes belges êtes-vous actuellement actif?
Antwerpen, Gent en Brussel
Suivez nous sur Facebook

Détail de la société

Adresse :Sint-Jansvliet 21
Code postal :2000
Ville :ANTWERPEN
Téléphone:+32 3 502 95 02
Site Internet:Poule & Poulette

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.