LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
Het basisingridïent is onze liefde voor frites
Frites Atelier is voortgekomen uit de liefde voor frites van onze oprichters. Iedereen eet frites: in onze ogen gaat er niets boven een lekkere frites met daarbij een passende saus. En wie heb je nodig om de beste frites te maken? Juist, sterrenchef Sergio Herman. Na meer dan 18 maanden van testen van verschillende aardappelsoorten, bodemsoorten en andere zaken in het proces voor het maken van een goede frites; is het eindelijk zover. De opening van de eerste Frites Atelier; in Den Haag; is in 2016 een feit. Later volgen er nog meer vestigingen in Utrecht, Arnhem, Antwerpen, Gent en Brussel.

Eten en drinken
Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse homemade sauzen en we serveren specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals homemade iced tea om te combineren met de beste frites.

Sergio Herman
“Mijn culinaire avontuur begon toen ik het mosselrestaurant van mijn ouders had overgenomen. Gedreven door mijn passie voor het koken, bracht ik restaurant Oud Sluis naar het allerhoogste culinaire niveau, 3 sterren in de Michelingids. Inmiddels heb ik mezelf een nieuwe culinaire uitdaging gegeven: frites. Ruim anderhalf jaar lang hebben wij aardappelen getest en geproefd met maar één doel, het bereiden van mooie, smaakvolle frites met sensationele toppings voor u! Proef mijn smaken in de wereld van Frites Atelier!”
Foto van het bedrijf
Foto van het team
Check hier gauw ons bedrijfsfilmpje!
3 Belangrijke eigenschappen van onze medewerkers zijn:
Heb jij oog voor detail? Ben je er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken?
Ben jij een multi-tasker met een representatief voorkomen?
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Werken bij Frites Atelier
Altijd willen werken in de horeca, waarin maniakale aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Je krijg namelijk een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy en via ons online trainingsplatform! Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artiste, Frites Spécialiste of zelfs Atelier Manager!
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer er uit:
Frites Atelier Academy:
Wij staan voor hoge kwaliteit en service, en onze Academy stoomt ons personeel klaar om dat te realiseren. De interactieve trainingen zijn zorgvuldig samengesteld en worden op creatieve wijze gegeven door vakkundige artiesten. Het succesvol doorlopen van de Academy wordt beloond met de Oorkonde tot Frites Artiste. Na deze trainingen zal jij met zelfvertrouwen op de vloer staan, en de beoogde kwaliteit uitstralen naar de gasten, en waardevolle kennis hebben opgedaan voor jouw toekomst.
Dit zijn de Reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Wat bieden wij jou?
Frites Atelier is een startend bedrijf met enorme groeipotentie, wat vertaald wordt naar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor jou in binnen- en buitenland. Daarnaast werk je met fantastische collega’s met vakkennis, in een stijlvolle en inspirerende werkplek. Niet alleen de omgeving straalt kwaliteit uit; ook jij zal een unieke en speciaal voor jou ontworpen werkoutfit dragen. Last but not least ontvang je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Hoeveel vestigingen zijn er momenteel & waar?
5 geopende vestigingen
In welke Belgische steden zijn jullie momenteel actief?
Den Haag (NL)
Utrecht (NL)
Arnhem (NL
Antwerpen (BE)
Gent (BE)
Brussel (BE)
In welke landen zijn jullie actief?
België en Nederland

Contactgegevens

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website