Voorstelling bedrijf
Op de indrukwekkende PAKT-site in het Groen Kwartier vind je naast creatieve bedrijven ook het nieuwste pizzaparadijs Standard.
Je kan er terecht voor zuurdesempizza’s of frisse salades met verse, biologische groenten en kruiden die boven je hoofd, op het dak van PAKT, gekweekt worden.
Dat zorgt ervoor dat er geen vast menu is, maar er geregeld veranderd wordt op het ritme van de seizoenen.
Om de geheimen te ontdekken van het perfecte zuurdesemdeeg trokken de bezielers van Standard meermaals naar Italië. ‘We werken met zuurdesemdeeg omdat dat lichtverteerbaar is, geen suiker bevat en dus gewoon beter is voor de gezondheid‘, vertelt Michel Roose. ‘Zuurdesem ontstaat door een natuurlijke gisting. Ons deeg krijgt tijd en is bovendien vooral superlekker.’
Je kan er terecht voor zuurdesempizza’s of frisse salades met verse, biologische groenten en kruiden die boven je hoofd, op het dak van PAKT, gekweekt worden.
Dat zorgt ervoor dat er geen vast menu is, maar er geregeld veranderd wordt op het ritme van de seizoenen.
Om de geheimen te ontdekken van het perfecte zuurdesemdeeg trokken de bezielers van Standard meermaals naar Italië. ‘We werken met zuurdesemdeeg omdat dat lichtverteerbaar is, geen suiker bevat en dus gewoon beter is voor de gezondheid‘, vertelt Michel Roose. ‘Zuurdesem ontstaat door een natuurlijke gisting. Ons deeg krijgt tijd en is bovendien vooral superlekker.’
Een foto van ons bedrijf
3 belangrijke eigenschappen van onze werkenemers zijn:
"We hire on attitude, not on skills"
Hospitality, Passion en drive zijn voor ons zeer belangrijk!
Hospitality, Passion en drive zijn voor ons zeer belangrijk!
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Wij zijn een sterke groep met bewezen kwaliteiten binnen de conceptrestauratie.
We bieden een hedendaags, tijdloos concept aan.
We werken steeds eclogisch verantwoord, lokaal en volgens de seizoenen, onze medewerkers staan dus op de eerste rij als het aankomt op kwaliteit.
We bieden een hedendaags, tijdloos concept aan.
We werken steeds eclogisch verantwoord, lokaal en volgens de seizoenen, onze medewerkers staan dus op de eerste rij als het aankomt op kwaliteit.
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer eruit:
Een nieuwe werknemer zal steeds begeleid worden door de verantwoordelijke van de zaak.
Tijdens deze inwerkperiode is zij/hij de mentor van onze nieuwe collega. Bij hem/haar kan je met al je vragen terrecht.
Door deze mentor leer je het reilen en zeilen van onze zaak in no-time kennen en wordt je snel een waardevol deel van ons team!
Tijdens deze inwerkperiode is zij/hij de mentor van onze nieuwe collega. Bij hem/haar kan je met al je vragen terrecht.
Door deze mentor leer je het reilen en zeilen van onze zaak in no-time kennen en wordt je snel een waardevol deel van ons team!
Dit zijn de reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Binnen onze groepering (PHG) zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien daar wij een sterke toekomst visie hebben en steeds meer vestigingen zullen openen. Hiervoor kijken we altijd eerst naar een interne oplossing, mensen met de juiste mindset en can-do mentaliteit hebben zeker een mooie toekomst bij ons.
Dit zijn onze openingsuren:
Alle weekdagen van 12u – 14u
In het weekend vanaf 17u
In het weekend vanaf 17u
In welke Belgische steden zijn jullie momenteel actief?
Antwerpen
Bereikbaar met openbaar vervoer
Ja
Wij serveren dit type keuken:
Italiaans - Pizza
Standard werkt zoveel mogelijk met biologische onbespoten groenten en kruiden vanop de daken van de Pakt site
Als deeg gebruiken we zuurdesem, ‘is gezonder en lichter verteerbaar’
Het menu volgt zoveel mogelijk de seizoenen, gerechten kunnen wegvallen of aangepast worden
Standard werkt met ambachtelijke productie - weet wat je eet
Standard werkt zoveel mogelijk met biologische onbespoten groenten en kruiden vanop de daken van de Pakt site
Als deeg gebruiken we zuurdesem, ‘is gezonder en lichter verteerbaar’
Het menu volgt zoveel mogelijk de seizoenen, gerechten kunnen wegvallen of aangepast worden
Standard werkt met ambachtelijke productie - weet wat je eet
Aantal zitplaatsen binnen/buiten:
Binnen 70
Buiten 80
Buiten 80
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
150 cts/ dag
Onderdeel van een groep:
Ja, de zaak is onderdeel van de PHG (Pepa Hospitality Group)
http://www.vinko.be
http://www.vinko.be
Link naar onze bedrijfswebsite:
http://www.standardpizza.be/
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram
https://www.instagram.com/standardantwerp
De recente vacatures van Standard
Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.
Ervaren Assistant Manager
Antwerpen
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram