Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée
In 1962 kocht de familie van der Valk het toenmalige café "het Heideroosje". Het café werd verbouwd tot café-restaurant en al snel werden er 19 motelkamers bijgebouwd. In 1980 volgde Eric van der Valk zijn vader op. Sinds 2012 is het de vierde generatie die overneemt meer specifiek Tim van der Valk, een jonge ondernemer met een visie.

Van der Valk ‘Hotel Beveren’ beschikt over 140 luxe kamers en 14 meeting/banket zalen, 2 restaurants, een fitness. Van der Valk Beveren is niet blijven stilstaan, in 2015 hebben zijn de faciliteiten uitgebreid met het gloednieuwe spa & wellness centrum. In 2017 werd het restaurant ‘Mangerie’ omgetoverd tot het gloednieuw restaurant ‘Nest’ waar gezelligheid, warmte en familie centraal staat. In 2018 werd er nieuw leven geblazen in het Aziatisch Sushi & Oriental restaurant ‘OZZO’. In datzelfde jaar richtte het hotel een nieuw zomerconcept uit in het park aan het Kasteel Cortewalle. Hier vindt u de zomerbar Thirsty Toucan waar er tijdens de zomermaanden genoten kan worden van een overheerlijk drankje en een hapje.

Het hotel is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt voor meetings, conferenties, events en overnachtingen. In de vakantieperiodes en weekends trekt het hotel echter ook de leisure markt aan voor overnachtingen en feesten. Verder kunnen gasten hier ook terecht voor huwelijken, communies, teambuildings en andere evenementen.
Het Van der Valk team telt een 100-tal werknemers met een diversiteit aan achtergronden en leeftijden. Samen bundelen ze tientallen jaren aan ervaring en zijn het bekwame professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Van der Valk Beveren komt u terecht in een aangename werkomgeving met een work hard play hard mentaliteit die je onmiddellijk ervaart vanaf de eerste dag.
Nest
Ontbijt 06.30u - 10.30u
Lunch en diner: 12.00u - 22.00u

Live cooking restaurant
Ontbijten: 6u30 - 10u30, 8u - 11u op zondag
Brunch: 13u - 16 uur
Dinerbuffet: 18u - 21u op vrijdag

OZZO Sushi & Oriental
Tijdens de week: 17u - 22u
Tijdens het weekend: 12u- 22u.
Restaurant Nest: Live cooking
Restaurant-Ozzo: sushi oriental
455
300
Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.