LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
In 1962 kocht de familie van der Valk het toenmalige café "het Heideroosje". Het café werd verbouwd tot café-restaurant en al snel werden er 19 motelkamers bijgebouwd. In 1980 volgde Eric van der Valk zijn vader op. Sinds 2012 is het de vierde generatie die overneemt meer specifiek Tim van der Valk, een jonge ondernemer met een visie.

Van der Valk ‘Hotel Beveren’ beschikt over 140 luxe kamers en 14 meeting/banket zalen, 2 restaurants, een fitness. Van der Valk Beveren is niet blijven stilstaan, in 2015 hebben zijn de faciliteiten uitgebreid met het gloednieuwe spa & wellness centrum. In 2017 werd het restaurant ‘Mangerie’ omgetoverd tot het gloednieuw restaurant ‘Nest’ waar gezelligheid, warmte en familie centraal staat. In 2018 werd er nieuw leven geblazen in het Aziatisch Sushi & Oriental restaurant ‘OZZO’. In datzelfde jaar richtte het hotel een nieuw zomerconcept uit in het park aan het Kasteel Cortewalle. Hier vindt u de zomerbar Thirsty Toucan waar er tijdens de zomermaanden genoten kan worden van een overheerlijk drankje en een hapje.

Het hotel is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt voor meetings, conferenties, events en overnachtingen. In de vakantieperiodes en weekends trekt het hotel echter ook de leisure markt aan voor overnachtingen en feesten. Verder kunnen gasten hier ook terecht voor huwelijken, communies, teambuildings en andere evenementen.
Foto van ons bedrijf
Voorstelling van het team
Het Van der Valk team telt een 100-tal werknemers met een diversiteit aan achtergronden en leeftijden. Samen bundelen ze tientallen jaren aan ervaring en zijn het bekwame professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Van der Valk Beveren komt u terecht in een aangename werkomgeving met een work hard play hard mentaliteit die je onmiddellijk ervaart vanaf de eerste dag.
Teamfoto
Dit zijn onze openingsuren
Nest
Ontbijt 06.30u - 10.30u
Lunch en diner: 12.00u - 22.00u

Live cooking restaurant
Ontbijten: 6u30 - 10u30, 8u - 11u op zondag
Brunch: 13u - 16 uur
Dinerbuffet: 18u - 21u op vrijdag

OZZO Sushi & Oriental
Tijdens de week: 17u - 22u
Tijdens het weekend: 12u- 22u.
Wij serveren dit type keuken in ons restaurant:
Restaurant Nest: Live cooking
Restaurant-Ozzo: sushi oriental
Aantal zitplaatsen in de zaak:
455
Aantal couverts per dag:
300
Link naar bedrijfswebsite
https://www.hotelbeveren.be/
Follow us on Facebook
3 belangrijke eigenschappen van onze werkenemers zijn:
Een passie voor de job
Gastvriendelijke aanpak
Flexibele instelling
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Met ons team van enthousiaste & professionele medewerkers, ons ruim aanbod faciliteiten en onze culinaire expertise zorgen we voor een warm welkom voor elke gast. We investeren continue in mensen, middelen en milieu om ons imago te optimaliseren. Door elke dag dat iets meer te willen betekenen zijn wij steeds verrassend vanzelfsprekend.

Van der Valk Beveren is een boeiend en groeiend bedrijf met een grote naamsbekendheid.
Onze medewerkers zijn onze meest waardevolle investering.
Zij worden constant gemotiveerd tot het zorgvuldig verlenen van service en deskundigheid.
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer eruit:
Al onze werknemers krijgen een grondige opleidings- en inwerkperiode. De inwerkperiode is afhankelijk van de afdeling en ervaringsniveau van de nieuwe werknemer en wordt indien nodig aangepast om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Want het is een goede onboarding dat een nieuwe werknemer een bekwame en gepassioneerde collega maakt.
Dit zijn de reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Van der Valk hotel Beveren is een snelgroeiend bedrijf met een verscheidenheid aan functies die jouw groei op uiteenlopende terreinen mogelijk maakt. Het is afhankelijk van je interesses en capaciteiten dat er op termijn tal van doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn.
Aantal medewerkers:
120
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website