Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs
Voorstelling van het bedrijf
CONCEPT: LOCAL - SHARING
Local Table & Tap is een sharing food & drinks concept waar kleine creatieve gerechtjes, originele drankjes en warme verhalen aan tafel of toog gedeeld kunnen worden.
Local is ook local thinking. Zo willen we werken met zoveel mogelijk lokale producten,
samenwerken met kleinere producenten of lokale handelaars zodat de beste en meest verse kwaliteit gewaarborgd kan worden.
En als we het hier niet direct vinden, dan gaan we het zeker halen bij een producent in binnen -of buitenland die op dezelfde passionele manier zijn producten aan de man brengt.
Dat zorgt voor een eerlijke, eigenzinnige en creatieve keuken waar iedereen warm van wordt.

MISSIE: LOCAL - CARING
Bij Local geven we om mensen en hun omgeving. Daarom willen we het beste geven van onszelf om anderen zich op hun best te laten voelen.
Dat gaat van partnerships en samenwerkingen tot hospitality waarbij we onze gasten echt willen verwennen tijdens een bezoek aan Local - Table & Tap.
Het beste willen geven vraagt een extra inspanning en creativiteit.
Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de ervaring bij Local een unieke, authentieke beleving wordt.
Daar geven we om. Daar doen we het voor.

Openingsweekend 3 - 4 - 5 mei 2019
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Een volledig nieuw Zaal- en Keukenteam van 12 full-timers aangevuld met Flexi collega's en jobstudenten. Bij ons is een positieve ingesteldheid en goede attitude belangrijker dan de jaren ervaring en/of diploma's.
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
Positieve ingesteldheid - flexibiliteit - kunnen werken in een zelfsturend team
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
Nieuw verfrissend concept in een mooie omgeving. Goede verloning op basis van resultaten.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
Af te stemmen per functie. Enkele dagen voor de openening zijn er try-outs.
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Er zijn meerdere functies zowel voor zaal- als voor keuken medewerkers. We streven ernaar om de sterke eigenschappen per persoon maximaal in te zetten en de functie hieraan aan te passen.
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
7/7 van 12.00u tot +-23.00u
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Vlaamse keuken met verse ingrediënten en geserveerd in een sharing formule
Totaal aantal zitplaatsen binnen
Zaal 85 - vergaderzalen 50 - terras intern 50 - terras voor resto >100
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
We zullen beperkt opstarten en groeien in functie van de mogelijkheden en medewerkers
Tot welke groep behoort het restaurant?
Geen onderdeel van een groep maar eigenaars/zaakvoerders hebben nog andere Horecazaken.
Biedt de zaak vergadermogelijkheden aan?
Ja

De recente vacatures van Local | table & tap

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Kok

Mechelen

Contactgegevens

Adres:Vismarkt 16
Postcode:2800
Stad:MECHELEN
Land:BE

Deel dit bedrijf