Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée
Het internationale personeel van Made in Antwerp is gek op Belgisch eten en geniet op zijn tijd ook van een lokaal biertje. Alle gerechten zijn gebaseerd op seizoensgebonden en verse producten, met lokaal geïnspireerde gerechten en aandacht voor gezonde opties. In elk seizoen zijn lokale producten het hoogtepunt van het menu. We serveren hoogwaardige, lokaal geproduceerde producten uit de regio en het land. We serveren ook graag iets belgisch in het glas. Daarom hebben wen een uitgebreide selectie lokale en Belgische bieren, Belgische wijnen en een aantal sterkedranken.
Het Restaurant Made In Antwerp bestaat uit een internationaal team. Zowel in de keuken als in de bediening bestaat het team uit 5 tot 10 medewerkers, allemaal met een passie voor de Horeca.
Sociaal, enthusiast, gemotiveerd, teamplayer.
"We hire on attitude, not on skills"
Het restaurant 'Made In Antwerp' biedt veel uitdaging. In het restaurant zijn vaak groepen vanuit het hotel te gast, maar ook plaatselijke gasten maken graag gebruik van de service die het restaurant biedt.
Nieuwe werknemers krijgen op hun eerste werkdag veel uitleg. Een rondleiding wordt gegeven door zowel het Radisson Blu Astrid Hotel als Park Inn by Radisson Antwerpen. Daarna krijgen ze uitleg over hun eigen werkdepartement en ontvangen zij hun werkrooster. Ook krijgen ze binnen de afdeling een on-the-job training van een senior werknemer. Daarnaast ontvanen zij binnen de eerste 3 maanden van tewerkstelling een pakket aan trainingen.
Wanneer er nieuwe functies vrijkomen worden deze steeds intern kenbaar gemaakt aan de medewerkers van het hotel. Zij krijgen dan de kans om te solliciteren, want
Dagelijks is de keuken geopend van 12u tot 22u
De bar is dagelijks geopend van 11u tot 00u en op vrijdag en zaterdag tot 01u
Voornamelijk Belgische gerechten
50
50
Radisson Hotel Group
https://www.madeinantwerp.restaurant/

Détail de la société

Adresse :Koningin Astridplein 7
Code postal :2018
Ville :ANTWERPEN

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.