Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Recherche avancée
logo

Chef

Entreprise

Fiera staat in het Italiaans voor "de betere beurs" en verwijst naar onze magische locatie: De feeërieke Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen. Maar het betekent ook fier. Wij, als team van Fiera, zijn fier dat we onze gasten mogen ontvangen voor een unieke ervaring: we nemen hen elke dag mee op reis dankzij onze eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek.
Fiera is klaar voor The New Age of Hospitality. Een ervaren rot in het vak, of eerder een newbie boordevol goesting om erin te vliegen? We can’t wait to meet you! But enough about us …

Tâches

We want to WOW our guests en niet alleen met het prachtige gebouw waarin Fiera gevestigd is. Het eerste en laatste wat elke gast zou moeten zien is een grote, warme hospitality smile. Jij straalt hospitality uit met een grote ‘H’ en weet dit over te brengen naar al je collega’s. Je bent bovendien een ambitieuze chef en wil elke dag, samen met het team, zorgen voor gerechten op topniveau. Herken jij jezelf hierin? Lees dan zeker verder!

Wat doe je concreet bij Fiera?

 • Je bent trots op ons product en waakt mee over de excellente kwaliteit van de producten en diensten.
 • Van het bereiden van de mise en place tot het meedraaien tijdens de service; jij bent een essentieel onderdeel van Fiera.
 • The Fiera crew is crazy about FOOD. Je bent een professionele foodie met een diepgewortelde passie voor food, vakmanschap en oog voor detail.
 • Je komt altijd op tijd, ziet werk en weet waar jouw verantwoordelijkheid ligt … kortom je bent proactief en niets is jou te veel gevraagd.

Profil

 • Kennis en ervaring – Je hebt een opleiding hotelschool of minimum 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie op zak.
 • Engagement - Je kan overweg met alle types persoonlijkheden. Je bent een echte teamplayer met uiteraard het nodige respect voor je collega’s.
 • Enthousiasme – Je bent gemotiveerd en hebt een geboren hands on mentaliteit.
 • Resultaatgerichtheid – Fiera is constant in beweging. Je gaat goed om met veranderende omstandigheden en vindt het een uitdaging om steeds de geschikte oplossing te vinden.
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands of in het Engels, zodat je met al je collega’s kan samenwerken.

Offre

Wat bieden wij?

 • Contract – een voltijds contract van onbepaalde duur, aantrekkelijk salarispakket met extra legale voordelen. & bedrijfswagen.
 • Opleiding en ontwikkeling – Je wordt door het Fiera Team op de werkvloer begeleid en klaargestoomd voor de functie.
 • Stimulerende werkomgeving – Je slaat de handen in elkaar met een waaier aan specialisten om elke service tot een goed einde te brengen. Bovendien kom je terecht in een dynamische hospitality bedrijfscultuur waar je volledig jezelf kan zijn. We like ‘em a little crazy. ☺

Solliciteren

Wil jij werken in één van Antwerps best bewaarde verborgen parels, in een hecht team en onze klanten elke dag een onvergetelijke beleving bezorgen? Geweldig! Stuur ons je CV via jobs@fiera.be Tot snel, in Fiera!

Of solliciteer via de buttons onderaan deze pagina.

Statistics

Number of pageviews: 912

Société

Fiera

Date de publication

23.06.2022

Stephanie Van der Wee
jobs@fiera.be
Jobkitchen.be utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.