LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken

Masterclass

Maandag 11 december organiseren we de eerste Hospitality Masterclass voor horeca ondernemers en HR manager. We trappen onze reeks af met een boeiende uiteenzetting van onze partner SD Worx. De specialisten van dit sociaal secretariaat zullen je op de hoogte brengen van een aantal belangrijke zaken omtrent sociale wetgeving.

Je zal ondertussen al iets hebben opgevangen over nakende veranderingen in de tewerkstelling van flexijobbers. Inderdaad, vanaf januari 2024 verandert er één en ander en wordt het er niet goedkoper op om deze vorm van arbeid in te schakelen. Maar wat verandert er nu eigenlijk concreet? SD Worx licht je hierover in zodat je voorbereid bent en je budgetten kan aanpassen. Ook rond de mogelijke statuten waarin we onze extra medewerkers kunnen laten werken, is veel te vertellen én te optimaliseren. Tenslotte belichten enkele nieuwe en bestaande manieren om ons personeel te verlonen. Al gehoord van de niet-recurrente bonus? Ook hierin valt voor u, horecaondernemer en HR manager, veel winst te behalen.

Kortom, het wordt een informatieve namiddag exclusief voor onze trouwe partners. De enige investering die je dient te doen om op korte tijd véél wijzer te worden, is inschrijven en afkomen. De rest neemt JobKitchen | JobHotel | JobOnTop, in samenwerking met SD Worx, voor haar rekening.

Schrijf je dus vandaag in via info@jobkitchen.be voor de Hospitality Masterclass editie: Sociale wetgeving en ga voorbereid het nieuwe jaar in!

Topics:

  • wijzigingen in de wetgeving rond flexijobbers
  • overzicht van mogelijk type contracten binnen PC302
  • niet-recurrente bonus en andere loonoptimalisaties
  • evoluties in personeelsplanning

Concreet:

Wanneer: Maandag 11 december
Tijdstip: 16u00-18u30
Plaats: Bosmanslei 32 - 2018 Antwerpen
Gratis deelname, maar inschrijving verplicht voor 03.12.2023 via info@jobkitchen.be

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website