LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
logo

Kok

Bedrijf

Fortuin in Kontich -uitgeroepen tot Brasserie van het Jaar door Gault&Millau 2023- zijn we op zoek naar uitbreiding van het keukenteam. Het restaurant situeert zich aan het park van Kontich op het Gemeenteplein. Prachtige gerechten geserveerd in een mooie, losse maar professionele setting.

Voor de versterking van ons keukenteam onder leiding van Stijn Rotthier zijn we nog op zoek naar een jonge topper om ons keukenteam te versterken. Samen met Stijn en het Fortuin keukenteam zorg je voor een fantastische ervaring voor onze gasten.

Taken

In samenspraak met head chef Stijn Rotthier:

  • Mee organisatie keuken in goede banen leiden
  • Bestellingen opvolgen
  • Allrounder in de keuken
  • Operationeel zijn van mise-en-place tot het bereiden van gerechten

Profiel

Heb jij:

  • Een hart voor horeca
  • Wil jij mee helpen om onze gasten een topbeleving te laten ervaren
  • Geen bang om initiatief te nemen en je eigen input te geven

Uurrooster

Voltijds in een 5 dagen werkweek.

Startdatum

Onmiddellijk.

We bieden aan

  • Full time contract met onmiddellijke indiensttreding
  • Samenwerking in een leuk jong team
  • Goede verloning
  • Maaltijdcheques

Solliciteren

Adres van de werkplek:
Centrum van Kontich

Cv naar contact@fortuinkontich.be
of telefonisch tussen 10u en 17u op het nummer 0492/27.87.88. of 0495/14.60.06.
of solliciteer via de button onderaan deze pagina.

Statistics

Aantal keer bekeken: 644

Opdrachtgever

Fortuin

Publicatiedatum

10.04.2024

Sollicitaties
contact@fortuinkontich.be
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website