LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs
Voorstelling van het bedrijf
Dome BVBA beheert twee restaurants die sinds de opening van Dôme in 2004 en de overname door de nieuwe zaakvoerders, Frederic en Evangeline Chabbert, diepgeworteld zijn in de Antwerpse restaurantscene.
Ideaal tegenover elkaar gelegen in de iconische wijk Zurenborg.

Dôme is een gastronomisch restaurant, dat snel een Michelin-ster heeft verdiend en 16/20 heeft bereikt in de Gault & Millau
De internationaal gewaardeerde locatie is 5 dagen per week geopend en biedt Franse gerechten met een moderne twist. Gediend onder het unieke en grandioze koepelplafond.
Warme en hartelijke gastvrijheid, aangevuld met een wijnkaart met met meer dan 350 wijnen van over de hele wereld.
Het restaurant is gevestigd in een van de mooiste gebouwen in de omgeving, gebouwd in 1893.

Dôme sur Mer is een trendy bistro gericht op de zee. We bieden de meest verse vis en zeevruchten in een ontspannen maar chique en gezellige sfeer aan.
Op een ontrspannende en gastvrije manier bedienen wij een menigte van vaste gasten en toeristen.
In de open keuken waar de meeste gerechten direct op de plancha worden gekookt zijn puurheid en eenvoud en de sleutelwoorden.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Beide restaurants worden actief beheerd en zijn eigendom van Frederic en Evangeline CHABBERT. Beiden hebben ze een uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende landen over de hele wereld maar vooral in Azië.
Beide teams in Dôme en Dôme sur mer zijn kleine agile groepen die bestaan ​​uit positieve, gemotiveerde mensen die in feite één groot gezin vormen waar hulp kan worden gegeven of gevraagd zonder na te denken.
Foto van het team
Zoveel vaste medewerkers hebben wij in dienst:
Wij hebben 14 personeelsleden en 2 eigenaars die ook dagelijks aan de slag zijn in beide zaken
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
Polyvalent
Gemotiveerd
Goede vibes zijn verreist!
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
Wij zijn een fammiliaal restaurant met dito sfeer onder de werknemers. We hebben een open-minded team waar iedereen zichzelf kan zijn. We geven iedereen de ruimte voor persoonlijke en proffetionele groei. Onze zaken zijn internationaal en lokaal gekend.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
De nieuwe medewerker wordt getraind door zijn directe supervisor en heeft tijd om de bedrijfswaarden te omarmen en zijn volledige potentieel te bereiken
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Verschillende kansen worden geboden aan werknemers die zich willen ontwikkelen, in een langzaam maar gestaag groeiend bedrijf.
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
Dôme is open van dinsdag tot zaterdag (zondag & maandag gesloten)
Dôme Sur Mer is 7 dagen per week open
Beide restaurants zijn geopend voor lunch en diner
Type zaak:
Restaurant
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Dôme serveert een Franse keuken met een gastronomische twist.
Dôme Sur Mer is een sea food bistro
Totaal aantal zitplaatsen binnen
Dôme 30cts maximum
Dôme Sur Mer 35cts maximum
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
Dôme 20 tot 50cts per dag
Dôme Sur Mer 50 tot 75cts per dag
Tot welke groep behoort het restaurant?
Dome Bvba
Biedt de zaak vergadermogelijkheden aan?
Nee
Link naar onze bedrijfswebsite:
www.domeantwerp.be
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram
Dit bericht bekijken op Instagram

BBQ pointed cabbage, grey shrimp, samphire, caviar

Een bericht gedeeld door Dôme (@dome_antwerp) op

De recente vacatures van Dôme | Dôme Sur Mer

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Sommelier

Antwerpen

Contactgegevens

Adres:2 grotehondstraat
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN
Land:BE

Deel dit bedrijf