LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs
Voorstelling van het bedrijf
Sinds het opstarten in 2000 is Passade uitgegroeid tot één van de trendy en toonaangevende adressen in het Mechelse.

RESTAURANT
Passade heeft heel wat te bieden aan een gevarieerd publiek. Onze gasten kunnen bij ons terecht voor een lichte lunch tot een uitgebreid diner. Onze gevarieerde kaart en wisselende suggesties bieden een uitgebreid aanbod voor de kleine én grote honger.

FEESTZALEN
Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor elk event, zakelijk of privé. Ideaal voor huwelijken, communies, doopfeestjes, seminaries en zoveel meer.

SUMMER BAR
Bij mooi weer kan men bij ons natuurlijk genieten van de zon. Onze trendy Bar en buiten lounge zorgt voor een vakantiegevoel.

MENUKAART
Onze gasten vinden bij ons een evenwichtig en gevarieerd aanbod aan Westerse gerechten, originele wereldkeuken, heerlijke internationale tapas ‘to share’. Naast de klassieker bieden wij een ruim assortiment aan vis- en vleesspecialiteiten, maar ook de vegetariërs komen bij ons ruimschoots aan hun trekken.

Onze slogan: Taste life, it’s delicious!
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Passade heeft een vaste team aangevuld met flexi-jobbers, extra's, jobstudenten en zelfstandigen.
Onze manager wordt dagdagelijks bijgestaan door onze chef kok en zijn brigade en in de zaal door onze Maitre en zijn collega's.
De samenwerking onderling en ook tussen zaal en keuken is bij ons super. Wij zijn één familie en helpen elkaar voortdurend.
Foto van het team
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
Team player, passie voor de horeca en ervaring
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
Passade heeft een super sfeer onder de collega's. Wij bestaan al vanaf 2000 en de meeste collega's werken al lang bij ons. Wij zoeken geen één dag vliegers maar willen een lange termijn engagement. Hier tegenover staat vanzelfsprekend een correcte verloning én op tijd uitbetaald.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
Tijdens de inwerkperiode wordt elke nieuwe werknemer enkele weken door een collega begeleid. Tijdens deze periode leer je Passade beter kennen.
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Afhankelijk van je talent, motivatie, werklust en de juiste mentaliteit zijn er zeker doorgroei mogelijkheden naar een functie met meer verantwoordelijkheden.
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
Maandag: Gesloten
Dinsdag t.e.m. donderdag: 11u30 - 22u30
Vrijdag: 11u30 - 23u00
Zaterdag: 18u00 - 23u00
Zondag: 12u00 - 22u00
Type zaak:
Restaurant
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Internationaal mediterraans en Aziatisch gekoppeld aan een Frans/Belgische keuken
Totaal aantal zitplaatsen binnen
Restaurant: 100 | 3 Feestzalen samen: 310
Totaal aantal zitplaatsen buiten
Summer bar & Terras: 100
Biedt de zaak vergadermogelijkheden aan?
Ja
Link naar onze bedrijfswebsite:
www.passade.be
Follow us on Facebook
Bekijk hier ons bedrijfsfilmpje!