LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
Sense overkoepelt een aantal horeca-exploitaties zoals buurtrestaurants,
bedrijfsrestaurants, hotel / seminarie / event-uitbatingen, een eet- en leescafé, een belevingscentrum, enz.

Elk van deze plekken is uniek en heeft een eigen gezicht, uitstraling, logo en stijl. We voegen het 'Sense' label telkens toe, zeg maar als kwaliteitslabel.

We zijn een sociaal economiebedrijf. We vinden dat best wel uitdagend, want onze toegevoegde waarde moet meer zijn dan gewoon een spreadsheet met financiële data. We leggen de lat dus graag wat hoger door een business case te zoeken in maatschappelijke meerwaarde.

Onze strategie is een continu samenspel van drie ambities:
- Vanuit onze sociale bewogenheid willen we waarde creëren voor werknemers door opleidings- en doorstroommogelijkheden aan te bieden.
- Voor onze klanten leveren we waarde door hen een gezonden en lekkere maaltijd, een aangename overnachting of een perfect verzorgd event aan te bieden.
- We zijn echter ook een bedrijf als een ander en ook voor ons moet op het eind van het boekjaar overal de rekening kloppen.

Een organisatie voor en door mensen
We bieden werk en professionele begeleiding aan mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt. Ze krijgen bij ons de tijd om te groeien in verschillende rollen.

Al onze medewerkers krijgen via onze eigen Sense Academy een reeks opleidingen binnen een persoonlijk ontwikkelingsplan. We bieden hen ook de mogelijkheid om te roteren tussen rollen en functies en zelfs tussen vestigingen. Zo krijgen ze een volledige en brede werkervaring. We spelen kort op de bal en overlopen tijdens een zomer- en wintergesprek de stand van zaken en te nemen acties.

We dagen onze medewerkers uit, stimuleren hen, betrekken hen bij wat we doen. Heel onze organisatie is doordrongen van deze filosofie. Ze leeft bij de medewerkers van de ondersteunende diensten en ze wordt aangewakkerd door de chef-koks, die hun kwaliteiten achter het fornuis combineren met leiding geven aan een kleurrijke personeelsploeg.
Foto van het bedrijf
Foto van het team
3 Belangrijke eigenschappen van onze medewerkers zijn:
klantgericht, ondernemend, met volle goesting
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Sense is anders dan een klassiek horeca-bedrijf. Termen als maatschappelijk engagement en een zinvolle job zijn bij ons geen loze begrippen, maar het werk van elke dag. Werken voor Sense is een bewuste keuze voor een maatschappelijk relevante job, in een uitdagende, dynamische en sterk groeiende omgeving.
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer er uit:
Het onthaaltraject van Sense, het zogenaamde 'Sense-bad', bestaat uit een reeks van onthaal-opleidingen en -momenten waarin het volledige Sense-verhaal uitgebreid aan bod komt. Dit traject wordt afgerond binnen de drie maanden na in dienst.
Dit zijn de Reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Door de grootte van Sense als cluster van horeca-exploitaties en de variatie aan type uitbatingen, kunnen we een ruime waaier aan opties bieden wat betreft interne mobiliteit. Dit gecombineerd met een organisatie die groeit, geeft de mogelijkheid om telkens opnieuw uitgedaagd te worden binnen je eigen functie of daarbuiten.
Hoeveel medewerkers zijn er vast in dienst?
Bij Sense werken 350 mensen, waarvan 235 medewerkers in activering.
Waar en wanneer is de eerste vestiging geopend?
Antwerpen, Buurtrestaurant De 7 Schaken, 1996.
Hoeveel vestigingen zijn er momenteel & waar?
Sense telt 17 exploitaties, voornamelijk in Antwerpen, maar ook in Mortsel, Averbode, Geetbets, Halle en Dilbeek.
Zijn er nog plannen om nieuwe vestigingen te openen? Indien ja, waar en wanneer?
Er zijn plannen voor verdere groei, zowel in de bestaande regio's als in nieuwe. Er zijn concrete plannen voor een exploitatie in Leuven in 2019.
In welke landen zijn jullie actief?
België
Waar wilt het bedrijf staan binnen 5 jaar?
Volgens onze strategische doelstellingen, groeit Sense elk jaar met minstens 1 nieuwe exploitatie, en volgt hieruit een gestage groei in zowel personeel als omzet.
Is er een overkoepelende organisatie? Zoja, welke?
Met Sense cvba-so is de overkoepelende organisatie-structuur die de diverse horeca-uitbatingen aanstuurt.

Contactgegevens

Adres:Mechelsesteenweg128/139 (6eV)
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN
Land:BE
Telefoon:03/2260491
Website:SENSE

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website