Informatie over Pampas Antwerpen
PAMPAS RODIZIO®
In PAMPAS RODIZIO® combineren we het beste van de Zuid-Amerikaanse keuken met onze Europese smaak en gewoontes. Rodizio is de typisch Braziliaanse manier om vlees te bereiden. Verschillende soorten vlees worden langzaam boven een houtskoolvuur gegrild waardoor ze zachtjes garen en heel sappig blijven. Deze manier van vlees bereiden werd door de gauchoâs (Zuid-Amerikaanse cowboys) uitgevonden: ze roosterden hun vlees rond een eenvoudig kampvuur op lange spiesen. Rodizio was voor hen niet louter eten maar ook een gezellig samenzijn, na een lange dag van hard werken op de pampaâs of vlaktes, waar hun runderen vrij konden grazen, en waar ook het rundvlees dat wij serveren (Picanha) vandaan komt.
ONTDEK ONZE UNIEKE FORMULE!
In een eigentijds, warm en gezellig kader genieten van een lekkere mojito of caiperinha, klaargemaakt met verse ingrediënten op traditionele wijze. Kiezen uit een fijne selectie Argentijnse, Chileense en Spaanse wijnen. Jezelf tegoed doen aan Zuiderse tapas en vlees en vis van de grill zoveel je maar wil. Onze heerlijke huisgemaakte desserts of een pittige Havanna of Brazilian Coffee maken je âavondje PAMPASâ compleet!
Drie vestigingen kent deze groep :
ANTWERPEN
Lange Lobroekstraat 105-111
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 475 16 23
antwerpen@pampas.be
Zo - do: 18u - 22u
Vrij - za: 18u - 23u
GENT
Burgstraat 1
9000 Gent
T +32 (0)9 233 68 66
gent@pampas.be
Ma - do: 18u - 22u
Vrij - za: 18u - 23u
Zo: 12u - 14u30 & 17u30 - 22u
BRUSSEL
Sint-Katelijneplein 15
1000 Brussel
T +32 (0)2 217 90 12
brussel@pampas.be
Ma - za: vanaf 18u
Zo: 12u - 14u30 & vanaf 18u
In PAMPAS RODIZIO® combineren we het beste van de Zuid-Amerikaanse keuken met onze Europese smaak en gewoontes. Rodizio is de typisch Braziliaanse manier om vlees te bereiden. Verschillende soorten vlees worden langzaam boven een houtskoolvuur gegrild waardoor ze zachtjes garen en heel sappig blijven. Deze manier van vlees bereiden werd door de gauchoâs (Zuid-Amerikaanse cowboys) uitgevonden: ze roosterden hun vlees rond een eenvoudig kampvuur op lange spiesen. Rodizio was voor hen niet louter eten maar ook een gezellig samenzijn, na een lange dag van hard werken op de pampaâs of vlaktes, waar hun runderen vrij konden grazen, en waar ook het rundvlees dat wij serveren (Picanha) vandaan komt.
ONTDEK ONZE UNIEKE FORMULE!
In een eigentijds, warm en gezellig kader genieten van een lekkere mojito of caiperinha, klaargemaakt met verse ingrediënten op traditionele wijze. Kiezen uit een fijne selectie Argentijnse, Chileense en Spaanse wijnen. Jezelf tegoed doen aan Zuiderse tapas en vlees en vis van de grill zoveel je maar wil. Onze heerlijke huisgemaakte desserts of een pittige Havanna of Brazilian Coffee maken je âavondje PAMPASâ compleet!
Drie vestigingen kent deze groep :
ANTWERPEN
Lange Lobroekstraat 105-111
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 475 16 23
antwerpen@pampas.be
Zo - do: 18u - 22u
Vrij - za: 18u - 23u
GENT
Burgstraat 1
9000 Gent
T +32 (0)9 233 68 66
gent@pampas.be
Ma - do: 18u - 22u
Vrij - za: 18u - 23u
Zo: 12u - 14u30 & 17u30 - 22u
BRUSSEL
Sint-Katelijneplein 15
1000 Brussel
T +32 (0)2 217 90 12
brussel@pampas.be
Ma - za: vanaf 18u
Zo: 12u - 14u30 & vanaf 18u
Contactgegevens
Adres:Lange Lobroekstraat 105/111
Postcode:2060
Stad:ANTWERPEN
Land:BE
E-mail:info@pampas.be
Website:Pampas Antwerpen
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram