LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
J&M Catering is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor particulieren en bedrijven. Een team van 85 gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak: voor elke opdracht de absolute perfectie nastreven. Uitgepuurde smaken en een uitzinnige decoratie bieden u en uw gasten een onvergetelijke totaalbeleving. Authenticiteit en innovatie gaan bij J&M hand in hand, waarbij elk budget zijn prestige heeft.

In 2019 werden we voor de 7de maal op rij tot beste eventcateraar verkozen door de jaarlijkse enquête van Experience Magazine, die afgenomen wordt bij een panel van meer dan 500 eventprofessionals. Onder het motto “One Team. One Goal” realiseert J&M Catering samen met een grote poule van vaste extra’s meer dan 2500 evenementen per jaar.

J&M verzorgt cateringopdrachten op zowel heel grote als kleine events, van in nachtclubs tot kastelen en partyboten, en bij onze klanten thuis. Van Tomorrowland VIP, tot een lunch voor de CEO van een groot bedrijf of een wedstrijd van Anderlecht of de Rode Duivels, tot een TD in Café Local, tot een seminarie, je kan het zo gek niet bedenken.

Voor flexibele medewerkers richtte J&M JMterim op, waarbij zowel studenten, extra’s als flexi-werkkrachten welkom zijn om het J&M Team op regelmatige of minder regelmatige basis te vervoegen.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Een J&M'er is goedlachs en gaat voor de volle 100% voor de tevredenheid van haar of zijn klanten. Service with a smile is de waarde die we het hoogst in het vaandel dragen.
#oneteam #onegoal
Foto van het team
Dit zijn de openingsuren en sluitingsdagen van onze zaak:
We werken in de eventsector. Er wordt uiteraard een grote flexibiliteit van onze medewerkers verwacht. In onderling overleg kan je uiteraard een aantal rustdagen per week opnemen.
Dit is ons gemiddeld aantal events per week:
50
Het bedrijf behoort tot deze (management)groep:
J&M Catering doet zowel externe catering als de uitbating van een aantal eigen eventlocaties, zoals het Kasteel van Brasschaat, Flinckheuvel, Café Local, Barcelona Meeting ea...
Een medewerker dient over deze 3 eigenschappen te beschikken om zich goed te voelen binnen ons team:
Flexibiliteit
Stiptheid
Always Smiling
Klantgerichtheid
Een kandidaat moet voor ons bedrijf kiezen omdat:
J&M Catering is een heel leuke ploeg van gemotiveerde, jonge en iets oudere mensen. Heel wat J&M'ers zijn al meer dan 15 jaar in dienst van het bedrijf. De langste carrière is die van Mimoun, een van onze afwassers. Hij is al 19 jaar in dienst van het bedrijf. Daarnaast werk je voor de cateraar die al 7 jaar op rij tot #1 eventcateraar verkozen werd door een panel van meer dan 500 eventprofessionals. Meer dan genoeg ruimte om bij te leren en te groeien is er dus zeker.
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
Afhankelijk van de afdeling waarop je terechtkomt, krijg je voldoende tijd om de job en de bedrijfsspecifieke factoren te leren kennen. Nadien wordt je losgelaten op kleine en grotere events en kan je stilaan meer verantwoordelijkheden opnemen.
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Doorgroeimogelijkheden zijn er zowel inhoudelijk als qua verantwoordelijkheid. Een traject op maat werk je samen met je supervisor uit.
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
85

De recente vacatures van J&M Catering

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Contactgegevens

Adres:Boomsesteenweg 28
Postcode:2627
Stad:SCHELLE
Land:BE
Website:J&M Catering

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website