LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs
Voorstelling van het bedrijf
Würst – wie zijn wij ?

Würst, het geesteskind van een topchef, is een jong dynamisch bedrijf met een vestiging in Leuven, een nieuwe vestiging in Gent (vanaf november 2019) en twee hippe vintage foodtrucks voor op events en festivals.

Wij maken van de klassieke hotdog een verfijnd en bijzonder culinair gerecht. Een krokant biobroodje terplaatse gebakken in onze oven, een artisanale gepatenteerde würst met verrassende toppings maken van de klassieke hotdog een verfijnd en bijzonder culinair gerecht. Haute dogs in Frans, Mexicaans, Italiaans of Chileens jasje.

Een enthousiast en ervaren team met een hart en trots voor Würst. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit.

Ambachtelijk en lokaal. Würsten van een artisanale beenhouwerij die werkt met eigen gekweekte dieren op de lokale boerderij, biobroodjes met huisbereide natuurdesem, lokale groenten. Authentieke, lokale en duurzame producten, opgediend op gercycleerd en bio-afbreekbaar materiaal. Alle haute dogs ook in veggie of glutenvrije versie verkrijgbaar.

Tevreden klanten. Meer dan 4.5 op 5 restaurant scores op facebook, google, trip advisor en andere
Foto van het bedrijf
3 Belangrijke eigenschappen van onze medewerkers zijn:
Sociaal, dynamisch en passie voor horeca ondernemen
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Jong dynamisch team dat samen het bedrijf leidt. Bijzonder lekker product en catchy brand Groeimogelijkheden
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer er uit:
Een maand opleiding en coaching in bestaand restaurant, nadien maandelijkse team vergadering voor gezamenlijke besluitneming en opleiding.
Dit zijn de Reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Gezien onze ambitie om jaarlijks te groeien in aantal vestigingen, zijn er heel reële doorgroei mogelijkheden, zowel naar locatie manager als overkoepelend (marketing, coordinatie), etc
Hoeveel medewerkers zijn er vast in dienst?
7 vanaf oktober
Hoeveel vestigingen zijn er momenteel & waar?
Leuven, en Gent vanaf November 2019
Zijn er nog plannen om nieuwe vestigingen te openen? Indien ja, waar en wanneer?
Gent dit jaar, nadien een nieuwe vestiging per jaar
In welke landen zijn jullie actief?
België
Waar wilt het bedrijf staan binnen 5 jaar?
Groep met vestiging in de belangrijkste steden en onze foodtrucks een vaste waarde of prive, corporate of publieke events