LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
De naam ‘Le Pain Quotidien’ betekent ‘het dagelijks brood’. En dat betekent alles voor ons. Het is veel meer dan alleen voedsel; het is een levenswijze. Wanneer onze warme, geurige broden uit de oven komen, schuiven vrienden en familie aan onze gemeenschappelijke tafel aan voor de al oude traditie van het breken van het brood.

Sinds Alain Coumont in 1990 de eerste bakkerij opende in Brussel, bieden we elke dag opnieuw (h)eerlijke gerechten aan voor ontbijt, brunch en lunch. Vandaag telt Le Pain Quotidien 35 restaurants in België en meer dan 280 wereldwijd. Ons succes ligt bij onze medewerkers die dagdagelijks onze waarden uitdragen naar onze gasten toe: eenvoud, authenticiteit, gezelligheid en kwaliteit. Ontdek meer over dit Belgisch concept op www.lepainquotidien.be
Neem een kijkje binnenin...

Foodconcept: Le Pain Quotidien from Antwerp, Belgium

Foodconcept: Le Pain Quotidien in Antwerp, Belgium created by dennisvalerius: Le Pain Quotidien Steenhouwersvest 48 Antwerpen

Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Elke winkel heeft zijn eigen team. Met een eigen store manager, assistent manager, een teamleader en zaal -en keukenmedewerkers. Naast uw eigen team heb je ook vier district managers en een operations manager die regelmatig langskomen.

Een korte voorstelling van enkele van onze medewerkers:
Audrey
Startte vijf jaar geleden bij Le Pain Quotidien. Ze is begonnen als zaalmedewerkster en groeide al snel uit tot een een gedenkwaardige gastvrouw die zich volledig en enthousiast engageert in haar bakkerij-restaurant. Ze heeft op vijf jaar tijd een heel mooi parcour afgelegd en op dit moment werkt Audrey als operations mananger.

Pedro
Voegde 4 jaar geleden ons team toe als chef d' équipe en heeft werkelijk bijgedragen aan het vormen van Le Pain Quotidien van vandaag. Pedro is vandaag de dag een trotse vader van twee kinderen. Op dit moment werkt Pedro als Store Manager.

Samuel
Startte 1 jaar geleden als zaalmedewerker bij Le Pain Quotidien. Hij is nu al helemaal weg van onze grote familie en is tot een gedenkwaardige en inspirerende teamleader gegroeid.
Foto van het team
Check hier gauw ons bedrijfsfilmpje!

LE PAIN QUOTIDIEN

Casting Movie

3 Belangrijke eigenschappen van onze medewerkers zijn:
Familiaal , People-minded & Klantvriendelijk
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Wij hechten heel veel belang aan de ontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden van onze werknemers. Groei en ontwikkeling zijn dan ook essentieel om onze familieleden geapprecieerd te laten voelen. Binnen Le Pain Quotidien moedigen we onze teamleden aan en begeleiden we hen in hun professionele ontwikkeling.
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer er uit:
Elke nieuwe medewerker begint met een opleiding in de zaal (opening, sluiting). Alles wordt in detail uitgelegd (procedures, producten, regels, enz.). Daarna volgt eventueel ook een keuken opleiding.
Dit zijn de Reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Mogelijkheden om binnen een sterk concept door te groeien. Zo kan je bijvoorbeeld starten als zaalmedewerker en dan doorgroeien naar chef d'équipe, teamleader, assistent-manager en ten slotte manager.
Hoeveel medewerkers zijn er vast in dienst?
Meer dan 600 werknemers
Waar en wanneer is de eerste vestiging geopend?
In Rue Antoine Dansaert, Brussel in Oktober 1990
Hoeveel vestigingen zijn er momenteel & waar?
25 eigen vestigingen + 8 franchisenemers
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
Meer dan 600 werknemers
In welke Belgische steden zijn jullie momenteel actief?
Knokke, Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Hasselt, Mechelen, Maasmechelen, Luik, Waver, Overijse
In welke landen zijn jullie actief?
Eigen beheer: Verenigde Staten, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Spanje
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website