LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling van het bedrijf
De naam “La Brigade” spreekt voor zich. Het staat voor een sterke keukenbrigade in elk restaurant, elke brasserie en traiteurszaak. Goed personeel is moeilijk te vinden, vooral in drukke periodes. En wat met het langdurig ziekteverlof van een personeelslid? Of hoe manage je de zaal tot in de puntjes? La Brigade begrijpt de moeilijkheden en besognes van elke restaurantmanager en biedt oplossingen op maat.

Berry Hölzken, specialist in de horecasector en brigadier van dienst, heeft zich de laatste jaren laten omringen door een sterk team van chefkoks en keukenpersoneel.

La Brigade zorgt enerzijds voor de detachering van chefs in restaurants, brasserieën en traiteurszaken, maar geeft ook coaching & consultancy met het oog op het bereiken van perfectie in de keuken.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Onze chef-koks hebben elk hun specialiteiten, hun agenda’s zijn niet voor niets goed gevuld. Wij nemen geen genoegen met goed genoeg. Onze koks zijn stuk voor stuk professionals met talent en ervaring. Zo kan je rekenen op betrouwbare werkkrachten die al vanaf dag één een meerwaarde betekenen in jouw keuken.
Foto van het team
Getuigenissen
Rob Renne, 31 jaar uit Prinsebeek (NL)
Ondanks of dankzij zijn koksopleiding en werkervaring in Nederland, kookt Rob graag voor Belgische klanten. Volgens hem weet men hier de betere keuken gewoonweg meer te waarderen. Hij pendelt wekelijks tussen de betere keukens in Gent, Brussel en Amsterdam.

“Koken in op verschillende plaatsen is interessant super interessant. Ik rijd er graag 60.000 km per jaar voor.”

Johan Van Gught, 32 jaar uit Dendermonde
In het ‘dagelijks leven’ is Johan chefkok bij een hotel in het Waasland. Om de nodige culinaire uitdaging te blijven voelen, werkt hij regelmatig voor La Brigade.

“De afwisseling tussen mijn vaste job en dergelijke opdrachten, is gewoonweg top.”

Toine Boschman, 41 jaar uit Utrecht
Op maandag en dinsdag verruilt Toine zijn chefkok job in een Nederlandse golfclub voor een post als vliegende chef bij La Brigade. Gelukkig moet hij na een drukke service niet helemaal naar huis rijden en heeft hij een onderdak in Belgie. Niet dat autorijden geen hobby is hoor. Toine is een echte autofreak en zit er dus niet mee in om kilometers te malen.

“Mijn auto? Nodig als vliegende chef."
Een aantal referenties (klanten)
Brasserie Latem
Totaal aantal vaste locaties
Geen, werkt enkel op verplaatsing
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
Team van tientallen freelancers

Contactgegevens

Adres:Leukerschansstraat 25
Postcode:6004 RA
Stad:WEERT
Land:NL
Website:La Brigade

Deel dit bedrijf