Kok | Souschef
Bedrijf
Restaurant Antoine in Broechem is geopend sinds augustus 2021 en staat voor klassieke keuken met een eigentijdse toets. Chef Koen Devoght wil samen met het team het restaurant verder uitbouwen en naar een hoog niveau streven door te werken met verse producten (deels uit eigen streek). Dit samen met een originele kaart en veel passie voor het vak.
Voor deze groeiende familiezaak zoek we versterking in de keuken.
Taken
- Takenpakket van kok of sous-chef
- Koken voor het restaurant
- Zowel koude als warme bereidingen
Profiel
We zoeken een gemotiveerd iemand die al enige ervaring heeft aan zowel de koude als warme kant en die op middellange termijn ook autonoom zou kunnen werken in de keuken voor ongeveer 70 maaltijden. We zoeken iemand die verfijning en kwaliteit belangrijk vindt. Alhoewel de functie hoofdzakelijk op koken gericht is wordt enige flexibiliteit gevraagd naar taakinhoud gezien het om een klein team gaat.
Uurrooster
Sluitingsdagen zijn dinsdag en woensdag. De andere uren zijn overeen te komen.
Startdatum
1 juli 2022 of later.
Aanbod
- Uren en werkdagen in onderling overleg.
- Vast uurrooster is mogelijk.
- Motiverende verloning.
- Na 1 jaar doorgroei mogelijkheden bij positieve evaluatie.
- Gezellige sfeer binnen groeiend restaurant met verfijnde klassieke keuken
Solliciteren
tav Koen Devoght
Pertendonckstraat 18A
2520 Broechem
t: 0486511050
m Info@restaurantantoine.be
Of solliciteer via de sollicitatiebuttons onderaan deze advertentie
Statistics
Aantal keer bekeken: | 1298 |
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram