Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Algemene info

Voorstelling van het bedrijf
In De Balans was tot voor kort de oudste winkel van Antwerpen. Na 4 jaar leegstand werd de oude drogisterij, waar ooit Vincent Van Gogh zijn verf kocht, omgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een warm interieur. Behlave de naam in gothische letters en de gevel blijft er niets meer over van de drogisterij. In De Balans werd omgetoverd tot een restaurant met open keuken. Het menu is beperkt en veranderd elke zes weken. De keuken werkt met seizoensgebonden en pure gerechten. Ook het aanpalend gebouw werd mee omgebouwd en hierin huisvest de wijnkast. Een wijnkast van formaat met wijnen van over heel de wereld. Voor elk wat wils bij In De Balans. Gastronomie en een aangename bediening staan hier voorop.

Meet the team

Voorstelling van het team
Dennis Van De Velde, maitre: van opleiding chef-kok, maar met hart voor de bediening en gastronomie. Kaassommelier. Sociaal, vriendelijk, vrolijk. Passie voor wijnen en kazen

Maïthé De Vos, zaalmedewerker: Maïthé is onze nieuwste aanwinst. Ze heeft een heel erg open en sociaal karakter. Haar Brugs accent maakt haar eens zo aimabel.

Olivier Reyniers, zaakvoerder: Naast Backyard heeft Olivier ook een gastronomisch restaurant, In De Balans. Als zaakvoerder heeft hij het erg druk, maar maakt toch altijd tijd om 's avonds even zijn gasten te begroeten.

Facts

Type zaak:
Restaurant
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Frans-Belgische fusion
Gemiddelde prijs van een hoofdgerecht
€34
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
4
Totaal aantal zitplaatsen binnen
42
Totaal aantal zitplaatsen buiten
15
Wat zijn de sluitingsdagen van het restaurant?
zondag en maandag
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
di - do: 17h30 - 22h00 / vrij - zat: 12h -15h & 17h30 - 22h00
Biedt de zaak vergadermogelijkheden aan?
Nee

Bedrijfsfilmpje

Contactgegevens

Adres:Kaasrui 7-9
Postcode:2000
Stad:ANTWERPEN
Land:BE
Website:In de Balans

Deel dit bedrijf