Leave us a messageNous sommes disponibles pour vous aider
Consultant

Désolé

Il n'y a personne en ligne. Remplissez le formulaire ci-dessous afin que nous puissions vous contacter.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Le site d'emploi dans le secteur de l’horeca

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Recherche avancée
logo

Barman/dame

Entreprise

MZE staat al lang bekend als echt Grieks, en echt eigenzinnig. Op heel eigen manier brengen we de ziel van de Griekse keuken op tafel: - mezzedes - sharing dishes - met eerlijke en pure smaken - Griekse topwijnen en -bieren - lekkere spirits, Grieks en anders - cocktails en mocktails, signature en classic, de Griekse barscene staat niet voor niets aan de top!

Tâches

Je wordt een van de gezichten van MZE. Je schenkt dranken en bereidt cocktails, en serveert deze waar nodig aan de toog of aan tafel. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en mise-en-place van de toog. Je focus ligt op de kwaliteit van je werk, en op een topservice aan je gasten. Creatieve inbreng in het aanbod van cocktails en dranken is geen vereiste, maar welkom.

Profil

We zoeken een echte barpersoonlijkheid, met passie en talent voor dranken en cocktails. Je bent sociaal en vlot in de omgang, zonder je professionaliteit uit het oog te verliezen. Je bent sterk gericht op kwaliteit en service. Je werkt gefocust en doelgericht. Je behoudt overzicht en controle over je werk. Een tevreden klant geeft je een sterke voldoening. Je voelt je goed in een team, en vindt het belangrijk dat teamleden elkaar versterken. Maar je houdt ook focus op je eigen verantwoordelijkheden. Talent is welkom, ervaring een pluspunt. Maar we verwachten vooral veel goesting en motivatie! We scholen je dan ook graag bij waar nodig.

Horaires de travail

Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag. Zondag en maandag ben je vrij.

Date de début

In onderling overleg.

Offre

We bieden je een voltijdse job met correct loon. Opleiding is mogelijk, zowel intern als extern. Je werkt in een klein maar gemotiveerd team. Als je ambitie hebt, zijn er in de toekomst mogelijkheden voor meer verantwoordelijkheid, of om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Solliciteren

Adres van de werkplek :
Kerkstraat 3, 2200 Herentals

Contactpersoon bij sollicitatie :
Neal Leysen

Telefoonnummer :
014 70 37 81

Mailadres :
Jobs@mze.be
Of via de buttons onderaan deze advertentie

Statistics

Number of pageviews: 1269

Société

MZE

Date de publication

15.03.2020

Neal Leysen
014 70 37 81
jobs@mze.be www.facebook.com/MZEherentals