LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
logo

Allround Medewerker Ontbijt & Receptie

Bedrijf

The Lodge-group staat voor sfeervol logeren, dineren en vergaderen in historische gebouwen. Een succesformule, want de groep bestaat momenteel uit 8 brasseries, 8 hotels en 5 vergader- of feestlocaties. Het idee is héél eenvoudig: een thuis (ver) van huis waar gezelligheid primeert. Dit ongedwongen karakter overheerst in al The Lodge-brasseries en hotels,waar eigenheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Om onze permanente groei te kunnen blijven garanderen zijn wij op zoek naar een Allround Medewerker Ontbijt & Receptie met passie voor de horeca voor Hotel Brasserie De Groene Hendrickx in Hasselt.

Taken

Ontvangst en bediening van de hotelgasten met een glimlach :-)

Je staat in voor o.a. de ontbijtservice:

• Voorbereiding ontbijtbuffet: afbakken broodjes - spek en ei bakken - buffet klaarzetten.
• Overzicht buffet houden en bijvullen waar nodig.
• Afruimen van de tafels en opnieuw indekken.
• Afwas en opkuis ontbijtzaal.

Taken receptie:

U staat in voor de uit- en incheck van de gasten. U staat in voor de roomcheck. U verzorgd de dagelijkse administratie: mails, boekingen, telefoon…
U biedt de nodige (toeristische) info omtrent het hotel en de omgeving aan de hotelgasten. U verzorgt een vlotte communicatie tussen receptie hotel, ontbijt en housekeeping. U bewaakt de kwaliteitsnormen voor een 3*hotel. U bent een teamplayer.

Profiel

U bent het gezicht en tevens het visitekaartje van het ontbijt/hoteldienst. U heeft dan ook een verzorgd voorkomen. Plannen, organiseren en uitvoeren van een kwalitatieve dienst is u niet vreemd. U heeft reeds een eerste werkervaring en een gelijkaardige functie achter de rug. U bent sociaalvaardig en kan mogelijke problemen de baas op een klantvriendelijke manier en met een commerciële flair. Nederlands is jouw moedertaal en bent vlot in het Frans en het Engels. U bent flexibel ingesteld en kan meewerken binnen de verschillende segmenten van het hotel/brasserie, zoals het verzorgen van de ontbijtservice/bediening brasserie alsook inzetbaar aan de receptie van het hotel (incheck-uitcheck hotelgasten). U heeft een hands-on mentaliteit en durft initiatief te nemen. U bent bereid procedures te volgen en te werken onder de supervisie van uw hotelverantwoordelijke als uw regiomanager. Weekendwerk schrikt je niet af! Kennis van het hotelsoftware Protel is geen must maar een pluspunt. U wil zich engageren voor een tewerkstelling op langere termijn.

Aanbod

Een uitdagende en gevarieerde job met veel ruimte voor initiatief binnen een solide, snelgroeiende groep.
Een voltijds contract, een degelijke opleiding en ondersteuning van je collega hotelverantwoordelijke.
Een mooie verloning naargelang ervaring, inzet en je verantwoordelijkheidszin.

Solliciteren

Hotel-Brasserie De Groene Hendrickx
Zuivelmarkt 25
3500 Hasselt

Solliciteren
Stuur je CV naar frank@lodge-group.be

Of solliciteer via de button onderaan deze advertentie

Statistics

Aantal keer bekeken: 3193

Opdrachtgever

The Lodge Hotel Group - De Groene Hendrickx

Publicatiedatum

02.02.2023

Frank Mertens
frank@lodge-group.be
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website