LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
logo

F&B Supervisor (avond)

Bedrijf

Het stijlvolle, gerenoveerde 4* Mercure Antwerp City Centre Hotel is gelegen in het centrum van de stad, net om de hoek van de gekende De Keyserlei en De Meir winkelstraat. Het Centraal Station ligt op 5 minuten wandelen. Het Mercure Antwerp City Centre biedt 127 luxueuze kamers met een vriendelijke en efficiënte service. De volledig
uitgeruste vergaderzalen staan ter beschikking voor zowel recepties, persconferenties, opleidingen, feestjes als zakelijke bijeenkomsten, en dit tot 80 personen.

Dit lifestyle hotel biedt een dynamisch aanbod aan food & beverage. Het restaurant LUNET biedt een moderne en seizoensgebonden keuken met creatieve wereldse accenten, vol city vibes. Het hotel maakt deel uit van FLI Hospitality Management, een onafhankelijke hotelmanagement groep die op dit moment 8 hotels uitbaat in België en in volle ontwikkeling is

Taken

Als verantwoordelijke kelner geef je de operationele instructies aan de kelners. Je assisteert ook de F&B Manager. Je werkt mee en neemt deel aan de dienst waar nodig. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid:

  • Voor de dienst: zorgen voor de mise-en-place van de za(a)l(en), het dienstmateriaal, het buffet, de frigo
  • Tijdens de dienst: geven van werkinstructies, onthalen van de gasten en ze begeleiden naar hun tafels, geven van menu- en drankenadvies, bestelling opnemen en deze hierna ook bedienen, indien nodig zelf de dranken klaarmaken, rekening opmaken en controleren, tafels opruimen en terug indekken, permanent attent zijn voor de noden en de wensen van de gasten, behandelen van klachten of de F&B Manager roepen
  • Na de dienst: controleren van de orde en netheid in de zaak, opbergen van dienstmateriaal, aanvullen van voorraad, geven van instructies voor de volgende dienst, deelnemen vaan de voorbereiding en uitvoering van festiviteiten, banketten en buffetten, rekening opmaken en controleren
  • Controleren dat alles taken goed uitgevoerd worden
  • Je bent constant attent op de noden van de gast
  • Opleiden en begeleiden van nieuwe kelners
  • Afstemmen van werkzaamheden met andere afdelingen (Dagelijkse kennis hebben van hotel bezetting, opvolgen met keuken out of stock/soup of the day...)
  • Mee helpen met het opstellen van werkroosters
  • Controle van de stock (FIFO, telling, stockage, bestellingen maken...)
  • Je eerbiedigt veiligheids-, kwaliteits- en hygiënenormen (HACCP)

Profiel

Goed kunnen plannen, motivatie geven, stiptheid, organisatorisch sterk zijn, klantgericht, flexibel, goesting om klantgerichte service te verlenen met je team van 10 personen

Jobgerelateerde competenties:

  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • De bediening in de zaal organiseren en controleren (opmaken van de tafels, samenwerking zaal-keuken)4
  • De klant adviseren bij de wijnkeuze volgende de gekozen gerechten en de wijn schenken
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie. De bestelling opnemen
  • De planning van het zaalpersoneel opstellen. De activiteiten en instructies over de teams verdelen
  • Kassabedragen tellen
  • De reservaties noteren en de bezetting van tafels, zalen in het restaurant bijwerken
  • De modaliteiten van een banket, een conferentie bepalen. De organisatie ervan coördineren
  • Gerechten opdienen in de zaal

Persoonsgebonden competenties:

  • Plannen en organiseren
  • Creativiteit
  • Communiceren
  • Verantwoordelijkheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Analyseren
  • Kritisch denken
  • Zelfstandigheid
  • Samenwerken
  • Flexibiliteit
  • Klantgerichtheid

Aanbod

Aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals: KDV-hospitalisatieverzekering, woon-werkverkeer, personeelsmaaltijden en voordelen van de FLI Group en Accor

Contract:

  • Vaste job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Dagwerk
  • Weekend

Solliciteren

Waar en hoe solliciteren?

Via email: hb661-fb@accor.com
Contactpersoon: dhr Pieterjan Vancraesbeek

Of solliciteer va de button onderaan deze pagina.

Statistics

Aantal keer bekeken: 2942

Opdrachtgever

Mercure Antwerp City Centre

Publicatiedatum

24.10.2022

Pieterjan Vancraesbeek
hb661-fb@accor.com
Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website