Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Nest | Van Der Valk Beveren

Voorstelling van het bedrijf
In 1962 kocht de familie van der Valk het toenmalige café "het Heideroosje". Het café werd verbouwd tot café-restaurant en al snel werden er 19 motelkamers bijgebouwd. In 1980 volgde Eric van der Valk zijn vader op. Hierna groeide het hotel nog sneller en werden er in de loop der jaren nog eens 120 kamers, 5 suites en binnenzwembad bijgebouwd. In 2000 werd het hotel nogmaals grondig gerenoveerd en werd het zalencomplex uitgebreid tot 13 en 60 kamers werden gerenoveerd. Sinds 2012 is het de vierde generatie die overneemt meer specifiek Tim van der Valk, een jonge ondernemer met een visie.

Van der Valk ‘Hotel Beveren’ beschikt over 140 luxe kamers en 14 meeting/banket zalen, 3 restaurants, een fitness en in 2015 hebben we onze faciliteiten uitgebreid met het gloednieuwe spa & wellness centrum Het hotel is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt voor meetings, conferenties, events en overnachtingen. In de vakantieperiodes en weekends trekt het hotel echter ook de leisure markt aan voor overnachtingen en feesten. Naast het hotel baten wij ook restaurant ‘Nest’ en sushi & lounge bar ‘ozzo’ uit.

Onze 100-tal medewerkers zijn dagelijks in de weer om ons cliënteel een uitmuntende service te bieden. Verder kunnen gasten hier ook terecht voor huwelijken, communies, teambuildings en andere evenementen.

Door steeds te vernieuwen maken we comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in onze genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders. In België tellen we 13 hotels met elk verschillende faciliteiten en een eigen verhaal
Voorstelling van het team
Het Van der Valk team telt een 100 tal werknemers met een diversiteit aan achtergronden en leeftijden.
Al onze medewerkers zijn bekwame professional met een verantwoordelijkheidsgevoel en no-nonsensaanpak. Je komt terechtkomen in een aangename werkomgeving waar werk en plezier samen wordt gemixt als de beste barman.

Ben jij de persoon die we zoeken?
Stuur ons dan vandaag nog je sollicitatiebrief en CV!
Getuigenissen
Great Hotel
One of the best hotels I visited … ever. Great breakfast (so much choice !) . Friendly Staff. Great facilities: Fitness, Swimming Pool, … and fantastic rooms ! I think this summarize it all :-) Nothing more to say .

Très bel hôtel avec une magnifique déco.
Le personnel est sympa et fait son maximum pour rendre le séjour agréable.
Restaurant au top. Petit déjeuner plus que copieux!
Piscine et wellness au top.
Mini bémol: certains employés ne parlent pas français mais font leur max pour être compris.
Super séjour passé dans cet hôtel!

Mijn favoriete restaurant is Ozzo. Ik hou van Japans/Oosters eten en de kwaliteit daar is echt de top. Je hebt keuze uit een uitgebreide menu. De zaak is net vernieuwd, en heel gezellig. Bediening is heel vriendelijk. Je kan er ook bestellen en dan afhalen. Voor sushi vind ik het gewoon de beste die regionaal te vinden is. En voor wie komt afhalen is er zelfs een speciale parkeerplaats vlak aan de ingang.
Ik heb er ook eens een sushi workshop gevolgd met een vriendin, en dat was zo een leuke en leerrijke avond ! Hetgeen je maakt mocht je dan ook mee naar huis nemen. We hebben er met de familie lekker van gesmuld. Een workshop is dan ook zeker een aanrader, en ik ga er zeker nog eens eentje volgen.

Restaurant Nest is ook heel goed. De kaart wordt regelmatig aangepast en er zijn ook vegetarische en glutenvrije schotels. (al zijn die niet aan mij besteed, dus daar kan ik verder niets over zeggen).

1 klein nadeel: als je online reserveert lees je dat je tijdens het weekend 2 uur de tijd krijgt om te tafelen. Voor genieters zoals wij, die graag ook nog wat napraten, is dat veel te kort. Gelukkig kan je wel aangeven dat je langer dan 2 uur wenst te tafelen.
Een toppertje voor het waasland in ieder geval.
Deze 3 eigenschappen zou een medewerker moeten hebben om zich goed te voelen binnen ons team:
Gemotiveerd zijn
Representatieve uitstraling
Een flexibele instelling
Een kandidaat zou voor ons bedrijf moeten kiezen omdat:
Hotel Beveren is een boeiend en groeiend bedrijf met een hoge naamsbekendheid . Het hotel biedt u een competitieve verloning aan in de lijn van jouw ervaring en opleiding aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Het is gemakkelijk bereikbaar en het beschikt over een aangename en klassevolle werkomgeving met leuke collega’s

Hotel Beveren heeft interesse in je capaciteiten, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur, religie of geaardheid!

Daarnaast ontvangt u een interessante kortingsregeling bij van der Valk hotels
De inwerkperiode van een nieuwe werknemer ziet er zo uit:
De inwerkperiode is afhankelijk van de afdeling en ervaringsniveau van een nieuwe werknemer.
Dit zijn reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Van der Valk hotel Beveren is een snelgroeiend bedrijf met een verscheidenheid aan functies.
Voor wie ambitie heeft zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.
Deze zijn afhankelijk van de persoon, de capaciteiten en de afdeling waar u terecht zal komen.
Wat zijn de openingsuren van het restaurant?
Nest
Ontbijt 06.30u - 10.30u
Lunch en diner: 12.00u - 22.00u

Live cooking restaurant
Ontbijten: 6u30 - 10u30,
8u - 11u op zondag
Brunch: 13u - 16 uur
Dinerbuffet: 18u - 21u op vrijdag

OZZO Sushi & Oriental
Tijdens de week: 17u - 22u
Tijdens het weekend: 12u- 22u.
Type zaak:
Restaurant, Brasserie
Type keuken dat hier wordt geserveerd
Restaurant Nest-Live cooking Restaurant-Ozzo sushi oriental
Totaal aantal zitplaatsen binnen
455
Totaal aantal zitplaatsen buiten
300
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
300
Tot welke groep behoort het restaurant?
Van Der Valk
Biedt de zaak vergadermogelijkheden aan?
Ja
Link naar onze bedrijfswebsite:
https://www.hotelbeveren.be/
Follow us on Facebook
Bekijk hier ons bedrijfsfilmpje!

Contactgegevens

Adres:Gentseweg 280
Postcode:9120
Stad:BEVEREN

Deel dit bedrijf