Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Bedrijven

Bedrijfspagina JK
Backyard

Backyard

Backyard is de nieuwste hotspot in de binnenstad van Antwerpen. Door onze inrichting en hedendaags concept geven we de Antwerpenaar een nieuwe thuis op de Grote Markt.
Brasserie Flo / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Flo / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Flo heeft haar uniek culinaire anker uitgeworpen aan het bekendste en mooiste plein van Antwerpen, de Groenplaats.
CRU Versmarkt

CRU Versmarkt

CRU is een overdekte versmarkt waar 10 metiers het beste van zichzelf geven.
Hotel
August

August

August is een verkenning van de zintuigen. Gelegen in het tot de verbeelding sprekende domein van het voormalige Militaire Hospitaal te Antwerpen
Restaurant
Bier Central

Bier Central

Bier Central opent zijn deuren in Gent! De passie voor bier uit zich in alle aspecten van de zaak: van de menukaart tot het interieur. De inrichting van Bier Central dompelt je meteen onder in een nostalgische sfeer.
Da Giovanni Antwerpen

Da Giovanni Antwerpen

Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten.
Da Giovanni Blankenberge

Da Giovanni Blankenberge

Genieten van de zon en de zee terwijl u een overheerlijke Da Giovanni pizza eet? Dat kan bij Da Giovanni aan 't strand van Blankenberge. Vergezeld van een fles Chianti, en met als afsluiter een tiramisu.
Hop Gastrobar

Hop Gastrobar

Hop Gastrobar: Bistronomie in zijn puurste vorm. Ongedwongen en oprecht. Een ode aan onze eetcultuur, aan ons bier erfgoed en eigenwijze wijnmakers.
In de Balans

In de Balans

In De Balans was de oudste winkel van Antwerpen. Na 4 jaar leegstand werd de oude drogisterij, waar ooit Vincent Van Gogh zijn verf kocht, omgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een warm interieur.
Catering
Diner Prive

Diner Prive

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. De vraag is dus telkens weer hoe we met deze gegevens een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard.
Flying Service

Flying Service

Op zoek naar een job op maat? Flying Service heeft je nodig! Vip achter de schermen op de grootste events? Dat kan hier!
Multi Unit Restauratie
Aramark

Aramark

Aramark is actief op het gebied van klantenservice, voor voeding, faciliteiten en uniformen, waar mensen werken, leren, genezen en spelen. Door op een passionele manier mensen te bedienen, zorgen 270.000 medewerkers van Aramark ervoor om het leven van miljoenen mensen in 19 landen te verrijken en te voeden.
BAVET

BAVET

Bavet omschrijft zich als een collectie restaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren, dit door middel van heerlijk op smaak gebrachte spaghetti.
Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren door gebruik van de beste producten en continue verfijning van onze recepten!
Frites Atelier

Frites Atelier

Our goal at Frites Atelier Amsterdam is to make delicious frites available to everyone. To achieve this goal, we collaborated with acclaimed chef Sergio Herman.