Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Bedrijven

Restaurant
Backyard

Backyard

Backyard is de nieuwste hotspot in de binnenstad van Antwerpen. Door onze inrichting en hedendaags concept geven we de Antwerpenaar een nieuwe thuis op de Grote Markt.
Da Giovanni

Da Giovanni

Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten. Perfect om een avondje onder vrienden mee op gang te trekken, of om uw lief eens diep in de ogen te kijken.
In de Balans

In de Balans

In De Balans was tot voor kort de oudste winkel van Antwerpen. Na 4 jaar leegstand werd de oude drogisterij, waar ooit Vincent Van Gogh zijn verf kocht, omgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een warm interieur.
Catering
Diner Prive

Diner Prive

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt bepaald door de locatie, het aantal personen, het thema van het evenement en het budget. De vraag is dus telkens weer hoe we, met deze gegevens, een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard.
Multi Unit Restauratie
Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren. Ja, we gebruiken absoluut de beste producten, maar verfijnen onze recepten ook continu met de hulp van bekende productspecialisten en sterrenchefs.
Frites Atelier

Frites Atelier

Our goal at Frites Atelier Amsterdam is to make delicious frites available to everyone. To achieve this goal, we collaborated with acclaimed chef Sergio Herman. After eighteen months of potato-tasting, fryer-testing, and venue-spotting, we opened our first aterlier in The Hague, Utrecht, Arnhem, and Antwerp.