Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Bedrijven

Algemeen bedrijfsprofiel
Flying Service

Flying Service

Op zoek naar een job op maat? Flying Service heeft je nodig! Vip achter de schermen op de grootste events? Dat kan hier!
Restaurant
Da Giovanni Antwerpen

Da Giovanni Antwerpen

Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten. Perfect om een avondje onder vrienden mee op gang te trekken, of om uw lief eens diep in de ogen te kijken.
Da Giovanni Blankenberge

Da Giovanni Blankenberge

Genieten van de zon en de zee terwijl u een overheerlijke Da Giovanni pizza eet? Binnenkort is dit mogelijk! Da Giovanni opent namelijk een gloednieuw restaurant aan 't strand van Blankenberge. Vergezeld van een fles Chianti, en met als afsluiter een tiramisu. Succes gegarandeerd.
In de Balans

In de Balans

In De Balans was tot voor kort de oudste winkel van Antwerpen. Na 4 jaar leegstand werd de oude drogisterij, waar ooit Vincent Van Gogh zijn verf kocht, omgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een warm interieur.
Catering
Diner Prive

Diner Prive

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt bepaald door de locatie, het aantal personen, het thema van het evenement en het budget. De vraag is dus telkens weer hoe we, met deze gegevens, een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard.
Multi Unit Restauratie
Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren. Ja, we gebruiken absoluut de beste producten, maar verfijnen onze recepten ook continu met de hulp van bekende productspecialisten en sterrenchefs.
Frites Atelier

Frites Atelier

Our goal at Frites Atelier Amsterdam is to make delicious frites available to everyone. To achieve this goal, we collaborated with acclaimed chef Sergio Herman. After eighteen months of potato-tasting, fryer-testing, and venue-spotting, we opened our first aterlier in The Hague, Utrecht, Arnhem, and Antwerp.