Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Bedrijven

Bedrijfspagina JK
Backyard

Backyard

Backyard is de nieuwste hotspot in de binnenstad van Antwerpen. Door onze inrichting en hedendaags concept geven we de Antwerpenaar een nieuwe thuis op de Grote Markt.
Brasserie Flo / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Flo / Hilton Antwerp Old Town

Brasserie Flo heeft haar uniek culinaire anker uitgeworpen aan het bekendste en mooiste plein van Antwerpen, de Groenplaats.
CRU Versmarkt

CRU Versmarkt

CRU is een overdekte versmarkt waar 10 metiers het beste van zichzelf geven.
Flying Service

Flying Service

Op zoek naar een job op maat? Flying Service heeft je nodig! Vip achter de schermen op de grootste events? Dat kan hier!
Restaurant
Da Giovanni Antwerpen

Da Giovanni Antwerpen

Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten.
Da Giovanni Blankenberge

Da Giovanni Blankenberge

Genieten van de zon en de zee terwijl u een overheerlijke Da Giovanni pizza eet? Dat kan bij Da Giovanni aan 't strand van Blankenberge. Vergezeld van een fles Chianti, en met als afsluiter een tiramisu.
In de Balans

In de Balans

In De Balans was de oudste winkel van Antwerpen. Na 4 jaar leegstand werd de oude drogisterij, waar ooit Vincent Van Gogh zijn verf kocht, omgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een warm interieur.
Catering
Diner Prive

Diner Prive

Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. De vraag is dus telkens weer hoe we met deze gegevens een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard.
Multi Unit Restauratie
Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren door gebruik van de beste producten en continue verfijning van onze recepten!
Frites Atelier

Frites Atelier

Our goal at Frites Atelier Amsterdam is to make delicious frites available to everyone. To achieve this goal, we collaborated with acclaimed chef Sergio Herman.