Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Algemene info

Voorstelling bedrijf
Pici, een no-nonsense pastarestaurant op de Dageraadplaats in Antwerpen. Pici gaat terug naar de essentie van de Italiaanse keuken en kiest voor kraakverse producten - zo gebruikt Pici biologische groenten en kruiden van boer Bramen boer Sjarel - en een beperkte menukaart met essentiele pastagerechten als: pappardelle al ragu en pici cacio e pepe. Bovendien kunnen klanten de chefs zelf aan het werk zien terwijl zij in het midden van de zaak de pasta draaien.
Een foto van ons bedrijf

Meet the team

Behind the scenes...

Facts & figures

Dit zijn onze openingsuren:
MA - DO 12u00 - 14u00 - 17u30 - 21u30
VRIJ 12u00 - 14u00 - 17u30 - 22u00
ZA 17u00 - 22u00
ZO 12u30 - 20u30 (doorlopend)
Het bedrijf opende voor het eerst de deuren op:
Pici opende eind april 2018 zijn deuren.
Aantal vestigingen in België
1
In welke Belgische steden zijn jullie momenteel actief?
Antwerpen
Bereikbaar met openbaar vervoer
Ja
Wij serveren dit type keuken:
Wij serveren de Italiaanse keuken op z'n best.
De menukaart van Pici is beperkt, mét reden.

De bezielers van het project - tevens de gezichten achter zuurdesempizzarestaurant Standard - willen de versheid van hun producten garanderen.
Regelmatig wordt een nieuwe pastasuggestie aan de kaart toegevoegd.

Ook voor een aperitief of Italiaanse koffie ben je bij Pici aan het juiste adres.

The Big Five

3 belangrijke eigenschappen van onze werkenemers zijn:
"We hire on attitude, not on skills"
Hospitality, Passion en drive zijn voor ons zeer belangrijk!
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Wij zijn een sterke groep met bewezen kwaliteiten binnen de conceptrestauratie.
We bieden een hedendaags, tijdloos concept aan.
We werken steeds eclogisch verantwoord, lokaal en volgens de seizoenen, onze medewerkers staan dus op de eerste rij als het aankomt op kwaliteit.
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer eruit:
Een nieuwe werknemer zal steeds begeleid worden door de verantwoordelijke van de zaak.
Tijdens deze inwerkperiode is zij/hij de mentor van onze nieuwe collega. Bij hem/haar kan je met al je vragen terrecht.
Door deze mentor leer je het reilen en zeilen van onze zaak in no-time kennen en wordt je snel een waardevol deel van ons team!
Dit zijn de reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Binnen onze groepering (PHG) zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien daar wij een sterke toekomst visie hebben en steeds meer vestigingen zullen openen. Hiervoor kijken we altijd eerst naar een interne oplossing, mensen met de juiste mindset en can-do mentaliteit hebben zeker een mooie toekomst bij ons.

Bedrijfsfilmpje

Facts & figures

Aantal zitplaatsen binnen/buiten:
Binnen 70
Buiten 70
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
100 cts/ dag

Facts & figures

Onderdeel van een groep:
Ja de zaak is onderdeel van de PHG (Pepa Hospitality Group)
http://www.vinko.be

Contactgegevens

Adres:Dageraadplaats 13
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN
Website:Pici

Deel dit bedrijf