Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Algemene info

Voorstelling van het bedrijf
Sinds Alain Coumont in 1990 de eerste bakkerij opende in Brussel, bieden we elke dag opnieuw (h)eerlijke gerechten aan voor ontbijt, brunch en lunch. Vandaag telt Le Pain Quotidien meer dan 30 restaurants in België en meer dan 250 wereldwijd. Ons succes ligt bij onze medewerkers die dagdagelijks onze waarden uitdragen naar onze gasten toe: eenvoud, authenticiteit, gezelligheid en kwaliteit. Ontdek meer over dit Belgisch concept op www.lepainquotidien.be
Neem een kijkje binnenin...

Foodconcept: Le Pain Quotidien from Antwerp, Belgium

Foodconcept: Le Pain Quotidien in Antwerp, Belgium created by dennisvalerius: Le Pain Quotidien Steenhouwersvest 48 Antwerpen

Foto van het bedrijf

Meet the team

Voorstelling van het team
Simo sloot 16 jaar geleden onze familie aan en heeft werkelijk bijgedragen aan het vormen van Le Pain Quotidien van vandaag. Simo is een trotse vader van twee dochters. Hij brengt het liefst tijd met zijn familie en zijn passie ligt in de opleiding van toekomstige leaders in Le Pain Quotidien.

Inge startte twee jaar geleden bij Le Pain Quotidien en is nu al een gedenkwaardige gastvrouw die zich volledig en enthousiast engageert in haar bakkerij-restaurant, team en gasten. Inge houd van koken en ontdekt graag nieuwe restaurants met vrienden en familieleden.

Marie voegde 4 jaar geleden ons team toe. Ze inspireert en maakt indruk op haar team met haar geweldige ondernemingszin. Marie is een super woman en mama die met vlag en wimpel haar voltijdse job beheert en graag vrienden en familie thuis verwelkomt en verwend.

Raphaël startte 1 jaar geleden als Teamleader bij Le Pain Quotidien. Hij is nu al helemal weg van onze grote familie en is tot een gedenkwaardige en inspireerende gast gegroeit. Raphaël tankt energie met parapente of fotografie en hij is ook een cocktail mixer, zijn cocktails zijn echt geweldig lekker.
Foto van het team

The Big Five

Waar wilt jullie bedrijf over 5 jaar staan?
Wij willen deel maken van "Belgium's Best Employers". Wij willen een referentie zijn in onze sector.
Omschrijf jullie bedrijf in 4 kernwoorden
1) Creating meaningfull connections
2) Familiaal
3) People-minded
4) Klantvriendelijk
Wat zijn de 3 belangrijkste eigenschappen die een medewerker moet hebben om bij jullie te werken?
1) Sterke waarden die aansluiten bij die van LPQ
2) Positieve en conviviale persoonlijkheid
3) Klantgericht
Noem 2 voordelen om bij jullie te werken, wat jullie onderscheidt van andere bedrijven
1) Mogelijkheden om binnen een sterk concept door te groeien
2) Werken in een bedrijf met een sterke bedrijfscultuur die veel belang hecht aan de mens en het milieu
Hoe ziet de 1ste werkweek van een nieuwe medewerker er uit?
Elke nieuwe medewerker begint met een opleiding in de zaal (opening, sluiting). Alles wordt in detail uitgelegd (procedures, producten, regels, enz.). Daarna volgt eventueel ook een keuken opleiding.

Facts

Datum van de opening van de eerste vestiging
26 oktober 1990
Huidig aantal geopende vestigingen
24 eigen vestigingen + 7 franchisenemers
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
Ongeveer 500 mensen
In welke Belgische steden zijn jullie momenteel actief?
Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Mechelen, Brugge, Maasmechelen, Luik, Waver, Overijse, Knokke

Bedrijfsfilmpje

Check hier gauw ons bedrijfsfilmpje!

LE PAIN QUOTIDIEN

Casting Movie

Contactgegevens

Deel dit bedrijf