LAAT HIER UW VRAAG ACHTERChat met het Jobkitchen-team
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.

Vacaturesite voor de horeca

Uitgebreid zoeken
Voorstelling bedrijf
Het internationale personeel van Made in Antwerp is gek op Belgisch eten en geniet op zijn tijd ook van een lokaal biertje. Alle gerechten zijn gebaseerd op seizoensgebonden en verse producten, met lokaal geïnspireerde gerechten en aandacht voor gezonde opties. In elk seizoen zijn lokale producten het hoogtepunt van het menu. We serveren hoogwaardige, lokaal geproduceerde producten uit de regio en het land. We serveren ook graag iets belgisch in het glas. Daarom hebben wen een uitgebreide selectie lokale en Belgische bieren, Belgische wijnen en een aantal sterkedranken.
Een foto van ons bedrijf
Voorstelling van het team
Het Restaurant Made In Antwerp bestaat uit een internationaal team. Zowel in de keuken als in de bediening bestaat het team uit 5 tot 10 medewerkers, allemaal met een passie voor de Horeca.
Teamfoto:
3 belangrijke eigenschappen van onze werkenemers zijn:
Sociaal, enthusiast, gemotiveerd, teamplayer.
"We hire on attitude, not on skills"
Een kandidaat kiest voor ons bedrijf omdat:
Het restaurant 'Made In Antwerp' biedt veel uitdaging. In het restaurant zijn vaak groepen vanuit het hotel te gast, maar ook plaatselijke gasten maken graag gebruik van de service die het restaurant biedt.
Zo ziet de inwerkperiode van een nieuwe werknemer eruit:
Nieuwe werknemers krijgen op hun eerste werkdag veel uitleg. Een rondleiding wordt gegeven door zowel het Radisson Blu Astrid Hotel als Park Inn by Radisson Antwerpen. Daarna krijgen ze uitleg over hun eigen werkdepartement en ontvangen zij hun werkrooster. Ook krijgen ze binnen de afdeling een on-the-job training van een senior werknemer. Daarnaast ontvanen zij binnen de eerste 3 maanden van tewerkstelling een pakket aan trainingen.
Dit zijn de reële doorgroeimogelijkheden voor medewerkers:
Wanneer er nieuwe functies vrijkomen worden deze steeds intern kenbaar gemaakt aan de medewerkers van het hotel. Zij krijgen dan de kans om te solliciteren, want
Dit zijn onze openingsuren:
Dagelijks is de keuken geopend van 12u tot 22u
De bar is dagelijks geopend van 11u tot 00u en op vrijdag en zaterdag tot 01u
Bereikbaar met openbaar vervoer
Ja
Wij serveren dit type keuken:
Voornamelijk Belgische gerechten
Aantal zitplaatsen binnen/buiten:
50
Zoveel couverts bedienen wij gemiddeld op een dag:
50
Onderdeel van een groep:
Radisson Hotel Group
Link naar onze bedrijfswebsite:
https://www.madeinantwerp.restaurant/
Follow us on Facebook

Contactgegevens

Adres:Koningin Astridplein 7
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN

Deel dit bedrijf

Jobkitchen.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website