Jobkitchen
De surfspot voor horecajobs

Algemene info

Voorstelling van het bedrijf
Sodexo werd in 1966 in Frankrijk opgericht door Pierre Bellon en is nu de wereldleider op het vlak van 'Quality of Life Services'. De groep is aanwezig in 80 landen en stelt 425.000 medewerkers tewerk die gedreven worden door dezelfde passie voor een uitmuntende service. We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life cruciaal is voor de prestaties in de ondernemingen en de organisaties waarvan we een strategische partner zijn, omdat dit het welzijn en de motivatie van de individuen op het werk bevordert.

We waken over die levenskwaliteit door meerwaardediensten aan te bieden in ondernemingen, scholen, universiteitscampussen, ziekenhuizen, gevangenissen en zelfs in zogenaamde 'levensbasissen' aan de andere kant van de wereld...

We zorgen voor een unieke reeks diensten waarvan we het management en de uitvoering verzekeren, nl. On-site Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. Ze dragen bij tot de dagelijkse verbetering van de levenskwaliteit voor iedereen.

Meet the team

Voorstelling van het team
Binnen een onderneming die in België 4.000 mensen tewerkstelt, is diversiteit een belangrijk gegeven. Sodexo wil al haar medewerkers gelijke kansen bieden op alle niveaus en de verscheidenheid in cultuur, leeftijd, geslacht en fysieke gezondheid respecteren. Deze diversiteit zit stevig verankerd in onze filosofie en maakt deel uit van onze strategische assen.

Sodexo voert al jaren een bewuste sensibiliseringspolitiek rond het thema diversiteit. Sodexo verbindt er zich toe de gelijkheid tussen mannen en vrouwen te bevorderen en besteedt tevens aandacht aan het welzijn van de oudere werknemers en gelijke kansen voor iedereen. Door op deze manier te handelen, maakt Sodexo van elke dag een betere dag voor de mannen en vrouwen die voor onze onderneming werken.
Foto van het team

Facts

Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
425.000 medewerkers in 80 landen
Totaal aantal vaste locaties
75 miljoen klanten per dag in 80 landen

Bedrijfsfilmpje

Check gauw ons bedrijfsfilmpje!

De recente vacatures van Sodexo NV/SA

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Contactgegevens

Adres:Pleinlaan 15
Postcode:1050
Stad:BRUSSEL
Land:BE
Website:Sodexo NV/SA

Deel dit bedrijf